Medij se po mojem mora odločiti čemu bo dal prostor. Ali hvalospevu, kako bi s počasnejšo bilo manj mrtvih, ali pa hvalospevu, kako so bogatini dokaj nekaznovano kršili predpise držav skozi katere so vozili in s tem kazali, da ne… ...prikaži več spoštujejo ne lokalnih prebivalcev in ne države.
Ej, Pepe, mogoče mešaš medij in cerkev. Pravi medij poroča, ne zagovaja in forsira. Pa tut če gre za medija, ki se pogovarja z mrtvimi ali pa vedežuje, če so ti taki bolj znani.
Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem… ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela zaa to. Preberite več na tej strani
...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com
Medij se po mojem mora odločiti čemu bo dal prostor. Ali hvalospevu, kako bi s počasnejšo bilo manj mrtvih, ali pa hvalospevu, kako so bogatini dokaj nekaznovano kršili predpise držav skozi katere so vozili in s tem kazali, da ne… ...prikaži več spoštujejo ne lokalnih prebivalcev in ne države.
Ej, Pepe, mogoče mešaš medij in cerkev. Pravi medij poroča, ne zagovaja in forsira. Pa tut če gre za medija, ki se pogovarja z mrtvimi ali pa vedežuje, če so ti taki bolj znani.
Gapi je bil verjetno pepelnik za vse te prestižne dirkalnike.....
Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem… ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela zaa to. Preberite več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com
Mr. JWW in ne YWW
Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com