Svet

Ne marajo je: Američani ne skrivajo svojih občutkov glede Melanie

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 09:09 19.februar 2026.

Melanija se sramuje tudi lastnega gnezda in reakcija navadnih kolikor toliko razgledanih Američanov je logična . tudi v Sloveniji jo razen desnuharskih pokvarjencev ne maramo in nikoli jo nismo in jo tudi ne bomo.

• bobubob 09:18 19.februar 2026.

Nastopačev ne ceni nihče, ki misli z lastno zdravo pametjo. Izgleda, da je tam tokrat anketa zajela tudi kavboje in ne le wokerje. Če bi pri nas anketirali podeželje, bi od minusa zmrznila tudi Tina.

• maček 09:12 19.februar 2026.

Pa kdo sploh njo mara,neka plehka baba.

• nolietan 14:24 19.februar 2026.

Zdaj, če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. To metodo sem osebno preizkusil in vam lahko zagotovim, da resnično deluje. V dveh tednih sem izgubil ...prikaži večl pivski trebuh in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je izgubila nekaj kilogramov: --- https://nub.ro/iems

• Ender3 13:03 19.februar 2026.

Spet ena od znanih fake news tega avtorja.

Ruska_Zmaga 09:35 19.februar 2026.

To bo to ja, pri več kot 300 milijonov američanov, jih anketirajo 2000 in na podlagi tega dajo mnenje,jp,hrana za retardirane ovce!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.