Slovenija
31 ogledov

Ameriški ambasador: Slovenija pri boju zoper rekrutiranje Islamske države ne sme mirovati

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h3o 23:35 15.december 2015.

sej bi lahko islam prepovedali, pa je zadeva rešena, mr ni tako? uzakonimo pa prosto gibanje svij po okolju,za maškare pa se oblačimo v svije, oziroma, lahko bi uvedli praznik podoben kurentovnju, samo da bi se našemili v svije in ...prikaži več tako pregnjali islam...

• Ferluci 22:08 15.december 2015.

Ameriški ambasador se je zmotil oziroma nima pravih podatkov: Slovenija v boju proti rekrutiranju islamistom ne miruje. Vlada vlaga velike napore v razmišljanju o tej temi.

• h3o 23:33 15.december 2015.

pravilno razmišljaš....

• gornik 09:10 16.december 2015.

Pri nas tega problema ni , mi imamo samo problem Janša , tovariši drugaga ne prepoznajo.

• gornik 09:12 16.december 2015.

Tiho, Cmerar razmišlja.

• h3o 14:36 16.december 2015.

tovariši pa taki

• dragec 15:16 16.december 2015.

JJ,aliti Jašar Jašari je musliman

• Žurnalček 03:50 16.december 2015.

Moj Ambasador , če ga boste še mal sral in dovoljevali , da en idiot od Erdogana zajebava naše brate Ruse , bomo Slovenci zelo hitro odjebali Vas in NATO ! V enem dnevu , v enem dnevu , kajti ...prikaži več mi nismo fuknjeni Yenkiji in vemo kaj se dogaja !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.