in učite se od trampa, on je mojster ... zločinska politična elita, za katero stojijo še večji zločinci z ogromno keša, se pa trudijo kako bi ga uničili, ... no pa sej ga bodo tudi fizično, samo stvar časa
Ne vem nisem jaz, jaz se strinjam s tabo, saj sem točno to napisal če lepše prebereš in bi ti dal +.Dejstvo pa obstaja "američani" kot neka "noviteta" ne obstajajo. To so potomci evropejcev. Naj se imenujejo "Retardirano-zunanje-politična Evropa… ...prikaži več 2" npr., pomoje bi bilo to poimenovanje veliko bolj ustrezno :D
Hm, Američani so postali malce kasneje, z razglasitvijo neodvisnosti. Do takrat so bili pa Evropejci, Francozi, Španci, Angleži,.. pri iztrebljanju Indijancev pa je veliko vlogo odigrala Cerkev.
Res je, Cerkev je odigrala veliko vlogo pri iztrebljanju Indijancev.
Tukaj se lahko informiraš, kakšno vlogo je imela:
https://sl.wikipedia.org/wiki/Bartolom%C3%A9_de_Las_Casas
Kar norčujte se izrodki ameriški, žalostno je da ste nastali od evropejcev in da ste evropejci, ker mi bi najraje želeli da niste naši potomci a žal se ne moremo znebiti faliranega drevesnega stebla z vami od trenutka ko ste… ...prikaži več odšli pobijati indijance v našem imenu in to prakso koristite še sedaj nad ostalimi narodi, ki ne sprejmejo vaše bizarne ideologije. "američan" ne obstaja, to je "evropska mešanica degenerikov".Hvala.
Hm, Američani so postali malce kasneje, z razglasitvijo neodvisnosti. Do takrat so bili pa Evropejci, Francozi, Španci, Angleži,.. pri iztrebljanju Indijancev pa je veliko vlogo odigrala Cerkev.
in učite se od trampa, on je mojster ... zločinska politična elita, za katero stojijo še večji zločinci z ogromno keša, se pa trudijo kako bi ga uničili, ... no pa sej ga bodo tudi fizično, samo stvar časa
tudi iz Danila so se norčevali, ste kaj napisali
zadnje čase se pa res veliko govori o Sloveniji, tako ali drugače....bravo naši !!
Očitno ima nekdo probleme z zgodovinskimi dejstvi :)
raje vidim, da nismo na zemljevidu sveta ... ze tko je prevec turistov, ni mira nikjer vec, niti v gorah
dj link
ma ne se sekirat, tramp naredi iz take oslarije še več glasov, sam ... do kdaj bo to šlo
Ne vem nisem jaz, jaz se strinjam s tabo, saj sem točno to napisal če lepše prebereš in bi ti dal +.Dejstvo pa obstaja "američani" kot neka "noviteta" ne obstajajo. To so potomci evropejcev. Naj se imenujejo "Retardirano-zunanje-politična Evropa… ...prikaži več 2" npr., pomoje bi bilo to poimenovanje veliko bolj ustrezno :D
A je tudi za to, da si ti malo čez les, kriva RKC ???
O tem ne smejo pisati, imajo prepoved iz murgelskega podzemlja !!
saj se vsi norčujejo od nas,ker imamo take političarje,ministre da te kap,kaj se je temu za čudit?
A, ti si eden tistih, ki si zgodovino razlaga po svoje, ker mu dejstva niso všeč. Kdo je potem "čez les" je baje jasno ;)
Ne komentiram Ameriškega humorja,ker ga ni.Vse je prisiljeno zaigrano.
Nič posebenga, tukaj se nimaš za kaj smejati, bedno.
Očitno ima nekdo probleme z zgodovinskimi dejstvi :)
A je tudi za to, da si ti malo čez les, kriva RKC ???
Res je, Cerkev je odigrala veliko vlogo pri iztrebljanju Indijancev. Tukaj se lahko informiraš, kakšno vlogo je imela: https://sl.wikipedia.org/wiki/Bartolom%C3%A9_de_Las_Casas
Kar norčujte se izrodki ameriški, žalostno je da ste nastali od evropejcev in da ste evropejci, ker mi bi najraje želeli da niste naši potomci a žal se ne moremo znebiti faliranega drevesnega stebla z vami od trenutka ko ste… ...prikaži več odšli pobijati indijance v našem imenu in to prakso koristite še sedaj nad ostalimi narodi, ki ne sprejmejo vaše bizarne ideologije. "američan" ne obstaja, to je "evropska mešanica degenerikov".Hvala.