Dveh stvari ob tem prispevku ne razumem. Avtorja, ki je očitno obseden z L.D. in Bojana Cvetljićanina, ki je prisoten že na vseh pasjih procesijah. Mi bebci pa to gledamo in beremo.,
OK je poletje vsi na pol nagi. Kaj boste pozimi pisali. Na Pokljuki 1 cm snega ta pa ta naskočil tekačico v tekaški opremi. Ni se mu mogla upreti je bilo premalo snega za pobeg.
Lep primer kako iz nič narediti članek.
Na takšnih zabavah so pojavlja na desetine Ann Jenko, s tem, da je vsaj polovica na pogled boljših od nje, če že ne manj znucanih...
Pa kdo plačuje to "novinarko" za pisanje takih člankov...V življenju ni sestavila uporabnega članka, prevaja iz drugih virov, pa še to narobe.
Ampak ta članek ima več komentarjev kot večina člankov. Namen dosežen :)
Lepotica? Resno? Kam ste pa gledali, da ste videli lepotico???
Luka lahko dobi katerokoli babo...mu ni treba teh češpelj lizat.
Ne verjamem, da je sploh voljan in željam iskat češplje. Ima mnogo več kot to..
Dveh stvari ob tem prispevku ne razumem. Avtorja, ki je očitno obseden z L.D. in Bojana Cvetljićanina, ki je prisoten že na vseh pasjih procesijah. Mi bebci pa to gledamo in beremo.,
Ko ti pa jaz povem, da si bebo, si pa užaljen.
Mislim in upam, da se Luka ne spoznava z takšnimi prostitutkami.
pisunčki, brez donkića ne gre?
Jupi, tožba se nadaljuje!
In koliko ameriških novinarjev je bilo v spremnstvu?
OK je poletje vsi na pol nagi. Kaj boste pozimi pisali. Na Pokljuki 1 cm snega ta pa ta naskočil tekačico v tekaški opremi. Ni se mu mogla upreti je bilo premalo snega za pobeg.
Kaj bo Dončič s to staro starleto? Pa kaj ste čisto butasti?
Z "pištolo" ji je saril po telesnih odprtinah dostop je omogocil tudi svojim jezernikom.
Še ena GUSKA!?!
Normalno. GUSKE obstajajo zaradi GUSAKOV. Je obojestranski interes, vendar z različnimi razlogi ter pričakovanji.
A je srbijanka? Če je Slovenka, je gos.