Fransiza........joj dej vklopi mozgane..vse tv v SLO financiramo davkoplacevalci,tako ali drugace,najbolj pac javno hiso na kolodvorski. Vsak ima svoj okus,svoje mnenje,meni je bila oddaja gledljiva in popolnoma vredu. Neznana voditeljica pa je tistim,ki so pac mlajsi letnik ali pac spremljajo… ...prikaži večo kaj drugega.
Tudi sam sem njihove oddaje gledal pred leti,tako da so mi poznani.
voditeljica ? ma to je hčerka od franšize bešter, fort in mama sta se dobro usidrala in si naloudala lajf u odajo o živalih tamala je pa samo padla not in to je to, če bi imela še kako mlajšo… ...prikaži več bi tudi ona padla not in franšiza gre dalje, zgleda je nekdo nehal sponzorirat to franšizo.
Fransiza........joj dej vklopi mozgane..vse tv v SLO financiramo davkoplacevalci,tako ali drugace,najbolj pac javno hiso na kolodvorski. Vsak ima svoj okus,svoje mnenje,meni je bila oddaja gledljiva in popolnoma vredu. Neznana voditeljica pa je tistim,ki so pac mlajsi letnik ali pac spremljajo… ...prikaži večo kaj drugega. Tudi sam sem njihove oddaje gledal pred leti,tako da so mi poznani.
Kaj je to bla družinska firma znotraj javne hiše?Pa kaj mi to vse plačujemo?
Meni sicer "neznana voditeljica"...
Kako ti ni znana, če ana pravi, da je znana! :)
Tut men ni znana,kje pa je mela sedež njena oddaja?
V razvitem svetu s temi frisi ne bi nikoli nastopali pred kamero.
voditeljica ? ma to je hčerka od franšize bešter, fort in mama sta se dobro usidrala in si naloudala lajf u odajo o živalih tamala je pa samo padla not in to je to, če bi imela še kako mlajšo… ...prikaži več bi tudi ona padla not in franšiza gre dalje, zgleda je nekdo nehal sponzorirat to franšizo.