Naša soseda Gelca se je tudi zaročila. Ni svetovno znana, je pa znana v celi vasi. Boste kaj napisali?
kaj je to chef? nekaj za na kruh namazat?
Včasih smo jim rekli kuharca. Frizerjem frizer, danes so baje stilisti, pa še več je takih neumnosti.
ja, ker mi sami dovolimo to uničevanje jezika
chef=kuharski mojster, generalski čin.
chef je nekaj uvoženo iz amerike, mi imamo čisto lep izraz: kuharski mojster....ampak je treba amerikancem še bolj rit nastavit ane jakec?
Za kuharskega mojstra se moraš šolat, za chefa se ti ni treba.
"Svetovno priznana chefinja", ahahahahahahahaha,poden novinarstva!!!
Ko se star štor vname, takrat gori!
Joj sem se nasmejala hvala .
Prejšnji si je oddahnil..Toti pa še ne ve, kaj ga čaka...
Enim je pač usojeno, da v življenju večkrat stopijo na enake grablje. Nekaj kot življenje z 9-timi hodi iste grenivkine mineštre. Chuss
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Naša soseda Gelca se je tudi zaročila. Ni svetovno znana, je pa znana v celi vasi. Boste kaj napisali?
kaj je to chef? nekaj za na kruh namazat?
Včasih smo jim rekli kuharca. Frizerjem frizer, danes so baje stilisti, pa še več je takih neumnosti.
ja, ker mi sami dovolimo to uničevanje jezika
chef=kuharski mojster, generalski čin.
chef je nekaj uvoženo iz amerike, mi imamo čisto lep izraz: kuharski mojster....ampak je treba amerikancem še bolj rit nastavit ane jakec?
Za kuharskega mojstra se moraš šolat, za chefa se ti ni treba.
"Svetovno priznana chefinja", ahahahahahahahaha,poden novinarstva!!!
Ko se star štor vname, takrat gori!
Joj sem se nasmejala hvala .
Prejšnji si je oddahnil..Toti pa še ne ve, kaj ga čaka...
Enim je pač usojeno, da v življenju večkrat stopijo na enake grablje. Nekaj kot življenje z 9-timi hodi iste grenivkine mineštre. Chuss