vse je ok,le da gospa rabi dobrega k...
A to je to, jaz sem pa mislil, da je to kip jurišiča in musajeva...
zafnana baba brez okusa rabi pozornost,ki jo od peznjonistov,ki gledajo njeno prežvečeno oddajo ne dobi... pa dobro jutro...
Nehče vam ne bo zameril, če boste pri komentatjih malo bolj spoštljivi 🙂
A se še kdo spomni karierne zgodbe, na RTV, Danice Šimčič.. zgodovina se vedno ponavlja.. končala je prepitqa.. pa tudi kot župnaja LJ.. torej, tudi junakovič, kot žaupan, je niče.. ŽUPAN HRIBAR, O TA PA JA..!!
silcek vam pa lahko noč...očitno, da vas take ženske dražijo, ker so za vas samo želja, frustracija oz. do njih ne morete nikdar...razumem od jeza.
razumem jezo..., če doma nimaš tisto kar želiš.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
vse je ok,le da gospa rabi dobrega k...
A to je to, jaz sem pa mislil, da je to kip jurišiča in musajeva...
zafnana baba brez okusa rabi pozornost,ki jo od peznjonistov,ki gledajo njeno prežvečeno oddajo ne dobi... pa dobro jutro...
Nehče vam ne bo zameril, če boste pri komentatjih malo bolj spoštljivi 🙂
A se še kdo spomni karierne zgodbe, na RTV, Danice Šimčič.. zgodovina se vedno ponavlja.. končala je prepitqa.. pa tudi kot župnaja LJ.. torej, tudi junakovič, kot žaupan, je niče.. ŽUPAN HRIBAR, O TA PA JA..!!
silcek vam pa lahko noč...očitno, da vas take ženske dražijo, ker so za vas samo želja, frustracija oz. do njih ne morete nikdar...razumem od jeza.
razumem jezo..., če doma nimaš tisto kar želiš.