Pametna, ameriško sodišče je miljonkrat hitrejše od našega!
Dončić, res si ničvredno bitje, se ti bo maščevalo, verjemi...
Jebe mi se za oba skupaj, ampak na osnovi česa obtožuješ dončiča? In česa sploh? A morda veš, kaj sta imela? V članku to ne piše.
Kakršen tata tak sine;)
Točno tako @cefur
Hahaha isti fotr a? A to da cez mamico frizerkico slo pol slovenije nikome nista a? 🤣🤣
Zmeraj moraš slišati obe zgodbi,potem lahko obsodiš,kdo je tle kriv
Doncic je oatudna pizda, kaksen fotr taksen sin ...dva ognojka
Bo morala damica kakšno službo poiskati razen, če ni invalidka, ne pa zase izsiljevati denar.
Verjemi,da njej ne bo treba delati do smrti,tako kot nam
podn od komentarjev. ali je sam on kriv ali je samo ona kriva varianta. za propad zveze sta vedno kriva oba. vedno! tudi ko izgleda neposteno. moski, ki ima doma zrelo zeno, bo skrbel samo za dom. in obratno.
Navali narode, novopečena miljonarka je fraj! Bi se pridružil ampak mi je uporabna doba iztekla. Srečno!
Dečko bo plačal za to kar počne. In slava bo minila !!
Sigurno je JJ kriv...???
Luka bo dal denar sam da se je znebi :-)
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pametna, ameriško sodišče je miljonkrat hitrejše od našega!
Dončić, res si ničvredno bitje, se ti bo maščevalo, verjemi...
Jebe mi se za oba skupaj, ampak na osnovi česa obtožuješ dončiča? In česa sploh? A morda veš, kaj sta imela? V članku to ne piše.
Kakršen tata tak sine;)
Točno tako @cefur
Hahaha isti fotr a? A to da cez mamico frizerkico slo pol slovenije nikome nista a? 🤣🤣
Zmeraj moraš slišati obe zgodbi,potem lahko obsodiš,kdo je tle kriv
Doncic je oatudna pizda, kaksen fotr taksen sin ...dva ognojka
Bo morala damica kakšno službo poiskati razen, če ni invalidka, ne pa zase izsiljevati denar.
Verjemi,da njej ne bo treba delati do smrti,tako kot nam
podn od komentarjev. ali je sam on kriv ali je samo ona kriva varianta. za propad zveze sta vedno kriva oba. vedno! tudi ko izgleda neposteno. moski, ki ima doma zrelo zeno, bo skrbel samo za dom. in obratno.
Navali narode, novopečena miljonarka je fraj! Bi se pridružil ampak mi je uporabna doba iztekla. Srečno!
Dečko bo plačal za to kar počne. In slava bo minila !!
Sigurno je JJ kriv...???
Luka bo dal denar sam da se je znebi :-)