"Kot prvo, moji otroci imajo tudi očeta, kot drugo, kdo pa je, da bo meni polagal račune."
Tale izrečen stavek pove vse.
Baba,ki ne obvlada niti pogovorne slovenščine,kar nakazuje,da je funkcionalno nepismena,pa drugače verjetn tut?
Če se odločiš postati znana osebnost (to še ne pomeni slavna!) s sodelovanjem v resničnostnih šovih, se pač moraš sprijazniti tudi z negativnimi posledicami!
Čista reklama. Če bi bila to posledica tega, da je znana oseba, je ne bi spraševal, če ima otroke. Videlo se je v oni kmetiji, pa tukaj se je milijonkrat pisalo... Tako, da očitno se je vtaknil vanjo (če se… ...prikaži več sploh je) nekdo, ki ni imel pojma kdo je.
"Tako pa se vsak, ki ima 5 minut časa, vtakne vame."
Ta stavek bi bil pravilnejši: Tako pa ga vsak, ki ima 5 minut časa, vtakne vame. :)
"Kot prvo, moji otroci imajo tudi očeta, kot drugo, kdo pa je, da bo meni polagal račune." Tale izrečen stavek pove vse. Baba,ki ne obvlada niti pogovorne slovenščine,kar nakazuje,da je funkcionalno nepismena,pa drugače verjetn tut?
Kurbica bedna.....
Če se odločiš postati znana osebnost (to še ne pomeni slavna!) s sodelovanjem v resničnostnih šovih, se pač moraš sprijazniti tudi z negativnimi posledicami!
Škoda,ker v Sloveniji ni zakona proti neodgovornim staršem,ki jim je mar samo za lastno rit,otroci so pa v drugem planu....
Poglej tvoj stavek ! Si pa zelo pogovoren .
"Znana Slovenka" je pa res višek inteligence, Le kje jih pobirate.
Čista reklama. Če bi bila to posledica tega, da je znana oseba, je ne bi spraševal, če ima otroke. Videlo se je v oni kmetiji, pa tukaj se je milijonkrat pisalo... Tako, da očitno se je vtaknil vanjo (če se… ...prikaži več sploh je) nekdo, ki ni imel pojma kdo je. "Tako pa se vsak, ki ima 5 minut časa, vtakne vame." Ta stavek bi bil pravilnejši: Tako pa ga vsak, ki ima 5 minut časa, vtakne vame. :)