Krizaa,zvezdnica??? Delala je v zdravstvu?? Po vsej verjetnosti v zdravstveni ustanovi kot cistika (glede na njeno izjavo o virusu). In absolutno, ona je cipirana (obstaja cip za neumnost? Ocitno). In jp,neke ustanove jo pricakujejo...
Mizimazi, nisem vedel, da te moški vzburjajo. Jaz sem še stare šole, zato so mi všeč le ženske. Si bil ti v rani mladosti mogoče zlorabljen, ker se precej čudno izražaš? Nekaj je očitno vplivalo na tvoje možgane.
To je nova Baba Vanga???
Krizaa,zvezdnica??? Delala je v zdravstvu?? Po vsej verjetnosti v zdravstveni ustanovi kot cistika (glede na njeno izjavo o virusu). In absolutno, ona je cipirana (obstaja cip za neumnost? Ocitno). In jp,neke ustanove jo pricakujejo...
nujno na psihiatrijo. pa čipirat, če slučajno zbeži.
anita,tudi ti bi se lahko ¸¸spucala¸¸...v pameti
Pa saj ni ona kriva,ampak tisti pisun,ki objavlja taka skrpucala......
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
Pol pa crkni TAKOJ....drolja siptarska....da ne smradis zrak....
Mamu ti pojebem siptarsko....bog dal da ti in tvoji pankrti pocrkate od korone...
Tale Aneta mi gre na živce, ampak takšni kreteni, kot si ti, pa še stokrat bolj. Upam, da se tvoje "želje" obrnejo proti tebi!
@impotenti.Janez....pofafaj mi ga...
Mizimazi, nisem vedel, da te moški vzburjajo. Jaz sem še stare šole, zato so mi všeč le ženske. Si bil ti v rani mladosti mogoče zlorabljen, ker se precej čudno izražaš? Nekaj je očitno vplivalo na tvoje možgane.
Janez...rajs vprasaj fotra zakaj je naskocil sosedovo psico ki te je povrgla....