Se pridružujem tvojemu mnenju. In boli me ....., kaj menijo zafrustrirani dušebrižniki in tako imenovani verniki, ki izrazito kažejo dva obraza, enega, ki jih v javnosti dela "svetnike" in drugega - temnega - ki javnosti ni znan. In takšni osebki… ...prikaži več ne bodo odločali o mojem življenju in eventuelnem trpljenju. O tem bom odločal sam - ob pomoči države ali pa tudi ne.
Padla je temna senca nad to anketo. Odgovorni pravijo spodrsnilo nam je..Zakaj so se diletanti sploh tega lotili in zakaj se Zdravniška zbornica ob tem pere roke je pa, drugo vprašanje.
P R O T I ciganom + komunistom, ki kradejo pridne delavce, ki v zelo hudih mukah pridelujejo kruh nevladnikom in drugim tatinskim podrepnikom in žrejo, kajti brez dela ni jela !
Gre za spodrsljaj v stilu, oprostite, namerno nam je spodrsnilo...
Kdor želi trpeti v neznosnih bolečinah, naj izvoli. Jaz ne bom,cčeme to doleti.
Se pridružujem tvojemu mnenju. In boli me ....., kaj menijo zafrustrirani dušebrižniki in tako imenovani verniki, ki izrazito kažejo dva obraza, enega, ki jih v javnosti dela "svetnike" in drugega - temnega - ki javnosti ni znan. In takšni osebki… ...prikaži več ne bodo odločali o mojem življenju in eventuelnem trpljenju. O tem bom odločal sam - ob pomoči države ali pa tudi ne.
Prispevam ✍ vajinemu komentarju..
lahko greš takoj k hudiću, bo vsaj en prase manj, ki žre delavsko plaćo in ne dela 0 ?
Anketo Zdravniške zbornice je požegnal sam Satanislav Zore ! Ali je to božje sporočilo ?
Vsak se naj odloči po svoje, brez prigovarjanj in nagovarjanj kogarkoli.
munja, imaš popolnoma prav in velik 👍
Padla je temna senca nad to anketo. Odgovorni pravijo spodrsnilo nam je..Zakaj so se diletanti sploh tega lotili in zakaj se Zdravniška zbornica ob tem pere roke je pa, drugo vprašanje.
P R O T I ciganom + komunistom, ki kradejo pridne delavce, ki v zelo hudih mukah pridelujejo kruh nevladnikom in drugim tatinskim podrepnikom in žrejo, kajti brez dela ni jela !
Uredite palliativo! To, sedaj ni...
Paliativa je produkt neuspešne medicine in pesek v uči tistim, ki si z njo mislijo lajšat neznosno tpljenje in podaljševat agonijo..
Itak ne gledam nobenih anket, niti nobena anketa ne more vplivati na moje mnenje, PROTI !!!!
Imaš vso pravico biti proti. In če boš dovolj dolgo živel, da bo prišel čas trpljenja, bodi junak tudi takrat in trpi v neskončnost.
Ja Plavi... vedno bi moral biti proti. Tudi takrat, ko so te cepili z ideologijo enoumja po evangeliju JJ.
Endrkač spet blejaš??????????? Vsak se odloči po svoje in komentira po svoje, ker ima vso pravico, brez tvojih butastih komentarjev!!!!!!!!!!!!!!!!!!