Magazin /magazin/vip
94297 ogledov

Anonimno pismo: Gregor Čeglaj naj bi lagal o svoji zaposlitvi

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 12:58 22.junij 2021.

Hvala Poptv in vsem medijem za širjenje tega bednega šova in njenih akterjev.

• sam1 11:40 22.junij 2021.

Jebentiš ja,jaz sem pa delal v Bruslju v EU parlamentu-sem jim namreč enkrat dostavil sekret papir pa papirnate brisače iz Palome.....

pantani 09:58 22.junij 2021.

Tragikomedija,pa to!!!

Mehičanka76 12:45 22.junij 2021.

Cel čas oddaje mi tale sanjski moški izgleda preveč popoln, da bi bil lahko resničen. No evo, maske so začela padati.

• Majazmaja 16:29 22.junij 2021.

Predstavili so ga kot uspešnega moškega, zaposlenega v razvoju farmacevtskega podjetja. Tip je čistilec laboratorijev (= snažilka), ima podjetji Gstar gostinske storitve Gregor Čeglaj s.p. in GSTAR MANEKENSTVO IN OGLAŠEVANJE GREGOR ČEGLAJ S.P. Definitivno NI usposobljen za kalibriranje, sestavljanje in ...prikaži več popravljanje laboratorijskih naprav, pač pa pospravlja in čisti prostore. Vsako delo je častno, ampak biti moška čistilka ni poklic nekoga, ki se predstavlja kot sanjsko moški,

• barbara5 17:14 22.junij 2021.

Notranji vir je potrdil, da cisti prostore v lekovi proizvodnji preko cistilnega servisa, on pa se kr olepsuje zadeve in govori, da je vzdrzevalec oz serviser strojev😂😂😂😂 tipcek res naklada 100/h,kot v sovu.

Anion6anion 07:15 23.junij 2021.

V času pomanjkanja novic pač mediji pisarijo kar jim paše. Nepreverjeno in neverodostojno.

• bogdan76 19:01 22.junij 2021.

takih delavcev dobiš v petek kar hočeš skupaj kolesarijo.

• Katja1987 00:30 23.junij 2021.

Jaz mu sploh ne verjamem. Prav vprasala bom prijateljico, ki dela v Leku glede tega. Najbolj smesno je ker on se pravi, da njegova punca ne sme imeti "navadne" sluzbe, ampak mora biti ambiciozna.Kdo pa mislis da si ti?! Sploh ...prikaži večoh pa ne razumem ljudi, ki ga zdej vlacijo povsod po teh dogodkih kot da govorimo o Brad Pitu. Dalec od sanjskega moskega!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.