"Nihče ne zna pripraviti dobrega zrezka! Si lahko predstavljate,da je on edini na našem planetu,ki zna speči zrezek?Mater,jutri je nedelja,ga bom poklical,da nam speče en par šniclov za južno.
Ena izmed dediščin od mami, ja te: Zrezek položiš na vroče olje in ga PUSTIŠ pri miru, ko se na vrhu pojavi sok, ga obrneš in enako dolgo- po želji manj- pečeš še na drugi strani. In popolnoma nič "mikrokirurgije"… ...prikaži več in zbadanja in akrobakcijskega premetavanja po ponvi..
"Nihče ne zna pripraviti dobrega zrezka! Si lahko predstavljate,da je on edini na našem planetu,ki zna speči zrezek?Mater,jutri je nedelja,ga bom poklical,da nam speče en par šniclov za južno.
Vsak nasvet je dobrodošel, neglede na to, kdo ga da. Na tebi pa je, ali ga boš uporabil, ali ne.
Hvala chef Anthony Bourdain rešli ste svet :))) Populizem se je zaril v vsako poro našega življenja,tudi v kuhinjo.
tip je samovšečen in samo on ve kako pa kaj,isto kot da bi se spomnu kako si rit obrisat
Ena izmed dediščin od mami, ja te: Zrezek položiš na vroče olje in ga PUSTIŠ pri miru, ko se na vrhu pojavi sok, ga obrneš in enako dolgo- po želji manj- pečeš še na drugi strani. In popolnoma nič "mikrokirurgije"… ...prikaži več in zbadanja in akrobakcijskega premetavanja po ponvi..