Šport /sport/nogomet
2292 ogledov

Aretirali nogometnega asa, ki je javno podprl Hamas

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 21:09 24.november 2023.

    A nima vsak pravico izražati svoje mnenje?. Ko pa je v nasprotju državne politike pa, je to bogokletno in se kazensko preganja. Toliko o fundamentarnih človekovih pravicah in demokraciji 21 stoletja. Kakšna farsa !

    • slavauk22 21:57 24.november 2023.

      ti podpiral morilca ki bi ti zaklal tvojo mater! očitno bi res kot praviš!

    • Avatar Zoran
      StarMačk 23:04 24.november 2023.

      @slavauk22, če prav razumem je OK, ker morilca pač nisi sposoben ujeti, oz. se ti izmika, mu zato pobiješ vso bližnjo in daljno žlahto!? Tako je videti maščevanje Izraela! Namesto, da bi poslušali koliko Hamasovih borcev je uničil Izrael, imamo ...prikaži več več kot 13.000 mrtvih palestinskih civilistih, od tega skoraj tretjino otrok. Na ta način si zagotavljajo sovraštvo Palestincev za naslednjih 100 let! Nemci so bili zločinci, ker so za ubitega Nemca ustrelili 100 civilistov, Izraelci pa so heroji, a ne!?

    • slavauk22 23:55 24.november 2023.

      TVOJ HAMAS UPORABLJA SVOJE CIVILISTE ZA ŽIVI ŠČIT TOLK O TVOJEM HRABREMU MORILCU HAHA SKRIVA SE V ROVAH TO TI JE MOŠKI ZATE.......

    • Avatar Zoran
      StarMačk 10:14 25.november 2023.

      Ti sinko debilko nedonošen si Hamas skupaj z izraelsko politiko lepo vtakni v svojo debelo rit in veselo migaj! Ko že omenjaš te famozne rove, izraelska vojska je domala opustošila že celotno Gazo, koliko teh rovov je odkrila in uničila??? ...prikaži več Po tistem kar beremo se jih da preštet na eno roko! Uničit so šli največjo bolnišnico v Gazi češ, da so pod njo rovi, zdaj pa že cel teden maltretirajo direktorja, da jim pokaže kje so!? Mogoče tam obstajajo tako kot orožje za množično uničevanje v Iraku!?

    • Avatar Zoran
      StarMačk 10:36 25.november 2023.

      Tako Hamas, kot na žalost tudi izraelska vojska, sta korajžna ko jim naproti stojijo nemočni civilisti! Mesec dni po vdoru in ko je v ruševinah že 3/4 Gaze, pa je videti kot, da se en drugega izogibata kot hudič križa, ...prikaži več mrtvih palestinskih otrok pa je iz dneva v dan več... Prej pri pobijanju izraelskih civilistov hrabri hamasovci so se skrili v mišje luknje ali pa iz Gaze pobegnili, izraelska vojska pa jih kao sistematično išče in moli boga, da jih ne najde. Ja seveda, kdo bo pa potem sovražnik!?

  • Avatar Zoran
    StarMačk 23:44 24.november 2023.

    Če bi alžirski nogometaš zagovarjal upravičenost kazenske ekspedicije izraelske vojske, bi za demokratično Francijo predstavljal ideal integracije v novo okolje!? Ker pa je postavil pod vprašaj upravičenost nesorazmernih povračilnih ukrepov Izraela, katerih žrtve so predvsem palestinski civilisti in njihova imovina ...prikaži več v Gazi, s tem ko je na družbenem omrežju le delil video palestinskega pridigarja, ki v svoji nemoči nad Izrael pošilja "črn dan"(?) pa ga demokratična družba sumi podpore terorizmu!?

    • leonardo 06:57 25.november 2023.

      Ja, mačkon, danes lahko vpiješ : hura Amerika, hura Izrael, čeprav sta to trenutno največji teroristični državi na svetu. Lahko pobijajo nedolžne ljudi, pa jim cela Evropa ploska in zapira ljudi, ki gledajo skozi prizmo resnice. Sram me je za ...prikaži več vse, ki hodijo in se nastavljajo fotoreporterjem po Izraelu ( kakor malo nazaj v Ukrajino) in "kao" da so tam zaradi miru.Ja, pa kaj še.

  • BenX 22:27 24.november 2023.

    Svoboda govora in podobno. Zdaj je človek v zahodnem svetu zaradi zgolj političnega prepričanja oz. mnenja že kar aretiran. Svašta... In ti taisti "pravičniki" nam pridigajo o Rusiji in Iranu. Da nebo pomote, tudi tam se 'dogaja marsikaj', a da ...prikaži več se pretvarjamo, da je 'pri nas' vse čisto...

    • slavauk22 22:30 24.november 2023.

      haha tok ti je hudo tukaj da lahko blatiš s komentarji oblast.........rusije tega ne bi počel

    • BenX 22:50 24.november 2023.

      Sploh ne dvomim, da je tebi lepo. Po eni strani ti zavidam, a običajno se izkaže za dobro, da niso vsi kot ti. Vem, razmišljanje v demokraciji ni zaželjeno, marsikomu tudi ni z geni omogočeno.

    • slavauk22 23:53 24.november 2023.

      se zavedaš da če nisi za putina si aut .......tam niti protestirat ne morejo proti vojni alo malo odpri tisto podstrešje če imaš kaj notri

    • BenX 09:55 25.november 2023.

      Očitno se ne zavedaš, da tudi pri nas ni veliko drugače. Rečeš kaj proti Izraelu - zapor, rečeš kaj proti koroni - izguba službe,... Kot sem rekel, v Rusiji še zdaleč ni vse idealno, a pretvarjanje, da pri nas je ...prikaži več tudi ni ravno nek pokazatelj intelekta. Prvo je dobro pomesti pred svojim pragom, kake propagandne informacije o Rusiji pa je včasih dobro malo z rezervo jemat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.