Tale Šter ima več pameti v mezincu kot SDSsovce v možganih, enako velja za izobrazbo...Kar se pa alkohola tiče, Dr. Štern pije javno, vi pa se skrivate...
Glede svojih spolnih blodenj imaš na voljo klet na Trstenjakovi, kjer Janezovi psi pišete po nareku...Drugače pa imaš srečo, da imaš podedovan domobranski bežalni gen in bi mi verjetno ušel...bizgec pritlehni..
Ma ne, ''niko i ništa'' si ti. Dr. Štern je bil svoje čase eden najpomembnejših slovenskih intelektualcev - njegove literarne delavnice so bile legendarne. Bil je prominenten znanstvenik in zelo priljubljen univerzitetni profesor.
Če je ta kronik bil kot pravita vidva neki intelektualec, čeprav močno dvomim ker ga noben ne pozna, potem me sploh ne čudi da Slovenija je tu kjer je.
Tale Šter ima več pameti v mezincu kot SDSsovce v možganih, enako velja za izobrazbo...Kar se pa alkohola tiče, Dr. Štern pije javno, vi pa se skrivate...
Ti govno moraš pod vsakim člankom gnojit o politiki? Ma da te kdaj srečam, ti glavo snamem z ramen. Pejt raje pofukat svojga psa v anus.
Glede svojih spolnih blodenj imaš na voljo klet na Trstenjakovi, kjer Janezovi psi pišete po nareku...Drugače pa imaš srečo, da imaš podedovan domobranski bežalni gen in bi mi verjetno ušel...bizgec pritlehni..
Pazi komu groziš. Niste več v letu 45. Vemo kdo si.
Pridi, da mi AK ne bo zarjavel, pičkica...
lluckys ++++++++
LLUCKYSS,govedo levičarsko polpismeno.Ti je komunjara pamet iz tvojega anusa,prenesla v glavo.
Kva je koprive,ste na nivoju zlate ribice?!!!
R_D? a si eden tistih zlikovcev, ki so po ukazu višjih pošiljali grozilna pisma???
On je že davno ugotovil, da bolj kot pije, lažje živi v tej Sloveniji. Ker mu je treznemu težko gledati vse neumnosti, ki tule vrejo na dan.....
Ah, g. prof., škoda Vas je ... Škoda takega uma.
Težko je ostati trezen v tej mafijski državi ob norimi politiki in noro družbo,ki podpira to.
Kdo je ta kronik? Spet neki "niko i ništa" verjetno.
Ma ne, ''niko i ništa'' si ti. Dr. Štern je bil svoje čase eden najpomembnejših slovenskih intelektualcev - njegove literarne delavnice so bile legendarne. Bil je prominenten znanstvenik in zelo priljubljen univerzitetni profesor.
Syn te verjetno ne razume, Majazmaja! Za njegov nivo razumevanja si uporabila preveč zapletene besede.
Če je ta kronik bil kot pravita vidva neki intelektualec, čeprav močno dvomim ker ga noben ne pozna, potem me sploh ne čudi da Slovenija je tu kjer je.
Pa kva vlačite tega bukselna po portalih. Ni omembe vredno. Poden od podna ste žurnal.....
Sej zato se kliče žurnal. Portal de merd.
Najbolj usran portal je na Noritv, to je znano doma, v svetu, vesolju in širše ;)