Avto

Audi zmedel kupce, zato naj bi vrnil priljubljeno oznako

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 19:22 06.februar 2026.

Pred časom je padla ideja, da bi namesto 4 krogov uporavljali črke audi. Verjetno so ugotovili, da je precej kupcev nepismenih pa ne znajo razpoznat avtomobila in so od te ideje odstopili 🤣🤣🤣

• Toma 08:26 06.februar 2026.

Pa še tisto zarjavelo ketno, ki jo ima za emblem bo ukinil ;-)

Garancija 09:20 06.februar 2026.

To pomeni 4 pogon, za bedake

Garancija 09:22 06.februar 2026.

Štirje krogi na Audijevi znački imajo poseben zgodovinski pomen. Predstavljajo združitev štirih avtomobilskih znamk leta 1932 v podjetje Auto Union: Audi DKW Horch Wanderer Vsak krog simbolizira eno od teh podjetij. Ko so se združili, so kot znak povezave izbrali ...prikaži več štiri prepletene kroge.

• Toma 09:59 06.februar 2026.

Kaj ima 4 pogon (karkoli to že je) skupaj z združevanjem proizvajalcev? Sicer so sami napovedali da ketno ukinjajo! Lahko boš pribil svojo če tije toliko do tega. Pri moji veliki kilometražni izkušnji ti moram povedati, da so AutoUberDebilIdioti najbol ...prikaži več prifuknjeni vozniki. kar jih je! Žal s tem tudi povezujem tebi tako ljubo značko=rjavo ketno!

• tyler 19:07 06.februar 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil,, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: nvidiatechhackers@gmail .com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.