Ne se švercat po kolovozih; kadar grem na sever, samo po mednarodnih prehodih; gugl Nč ne plačuje prevarantom komunistom & teroristom - ko te davčna čopne ?
Kako je pa s tistimi,ki mejo prečkajo kar tam nekje v šumi?Avsrijci hočejo čim prej domov,oni iz šume (baje po ca 100 na dan) pa čimprej do lagodnega,brezdelnega življenja v EU.Torej so Avstrijci ilegalci,musleki pa so dobrodošli,ker smo mi v… ...prikaži več EU tako zelo humanitarni.Ludnica.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ne se švercat po kolovozih; kadar grem na sever, samo po mednarodnih prehodih; gugl Nč ne plačuje prevarantom komunistom & teroristom - ko te davčna čopne ?
Simić te bo zajebu, ker je namazan z vsemi žavbami !
Kako je pa s tistimi,ki mejo prečkajo kar tam nekje v šumi?Avsrijci hočejo čim prej domov,oni iz šume (baje po ca 100 na dan) pa čimprej do lagodnega,brezdelnega življenja v EU.Torej so Avstrijci ilegalci,musleki pa so dobrodošli,ker smo mi v… ...prikaži več EU tako zelo humanitarni.Ludnica.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
austrici ne vrjeti vaši desničarski stranki kurza to je politična odločitev
Najprej se nauči razumljivo pisati potem pa komentiraj.