Slovenija
10531 ogledov

Avto se mu je pokvaril na pospeševalnem pasu, a to še ni bilo najhuje

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 09:19 19.september 2025.

Precej čudno, da vztrajnost vozila, ki bi prišlo do začetka pospeševalnega s hitrostjo vsaj 40 km / h, ne bi "odneslo" do konca pospeševalnega pasu in obstalo na odstavnem pasu ... Razen, če je tam hrib, ali pa je voznik ...prikaži več presodil, da se bo zaradi okvare ustavil kar na pospeševalnem pasu in naj se ostali je...jo, kako se bodo varno vključili.

• Tone2K 09:58 19.september 2025.

Pri voznikih, kakršni vozijo po naših cestah, se ni ničemur za čuditi. Zelo velik procent jih sploh ni za na cesto. Niti peš, kaj šele z avtomobilom.

• Pepe007 10:22 19.september 2025.

Dejstvo je, da pojma nimam, kaj točno se je zgodilo in kaj se je v resnici dalo narediti v tistem trenutku. Vem pa, da bi sam poskušal narediti vse, kar bi lahko, da moje vozilo ne obtiči na pospeševalnem pasu. ...prikaži več To se le težko dobro konča. Druga zgodba je, da bi si tudi pospeševalni pasovi "zaslužili" odstavni pas zaradi varnosti. Novejše avtoceste v tujini to ponekod imajo.

• Toma 10:36 19.september 2025.

Glede na sliko bi lahko brez strahu zapeljal na travo in problem rešen. Ko sem nekoč obstal na Cesti bratstva i jedinstva LJ-ZG sem tako ravnal četudi je bilo tam precej dol nagnjen teren.

• bi_ba 12:09 19.september 2025.

Slika ni iz tega primera, piše, da je simbolična.

• Toma 17:00 19.september 2025.

Ah, lahko bi si mislil!

jezeran 10:14 19.september 2025.

Trenutek nepazljivosti, kamionar je gledal kako se bo čimlažje vključil, medtem ko so se vozilu pred seboj prižgale lučke in je stisnil zavoro. To je seveda ob predpostavki, da sta se oba vključevala v promet. Nimaš kaj eni vsi trdi ...prikaži več ratajo če se jim prižgejo lučke.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.