V taki situaciji je potrebne tudi nekaj sreče. Na avtocesti bi lahko prišlo do kakega naleta in marsikomu bi se zdelo, da se avtobus ne bi smel tako ustaviti. Vse dobro.
Avtobus je le malo bolj viden kot avto in mislim da je prav če je bila že nesreča. Načeloma se na AC tudi v slabem vremenu ne sme ustavljat, ampak sem že doživel nevihto ko je bila vidljivost 0m, dobesedno… ...prikaži več nisi videl ceste in črt, takrat pač ne more bit varno vozit naprej, vsi morajo pričakovat da bo treba v momentu ustavit.
To so dejanja ,ki povezujejo ljudi in zaupanje v našo družbo .Hvala vam .
Več takih zgodb in manj vojn, nasilja in kriminala... pa bo svet takoj lepši!!!
bravo fantje!!!!
V taki situaciji je potrebne tudi nekaj sreče. Na avtocesti bi lahko prišlo do kakega naleta in marsikomu bi se zdelo, da se avtobus ne bi smel tako ustaviti. Vse dobro.
Avtobus je le malo bolj viden kot avto in mislim da je prav če je bila že nesreča. Načeloma se na AC tudi v slabem vremenu ne sme ustavljat, ampak sem že doživel nevihto ko je bila vidljivost 0m, dobesedno… ...prikaži več nisi videl ceste in črt, takrat pač ne more bit varno vozit naprej, vsi morajo pričakovat da bo treba v momentu ustavit.
Bravo
tisti, ki so mimo peljali in hupali in mahali so ziher nekdanji volilci Svobode (vsi brez možganov)
Motiš se. To so ljudje, kot ti, ki vsakodnevno dokazujete praznino v glavi, katero nosite na vratu.
Kočno vsaj ena pozitivna novica in hvala šoferjema.še so dobri ljudje med nami.
Hvala za članek in hvala in spoštovanje voznikoma avtobusov . Vsi ste mi polepšali dan
Šoferji Arrive....se še zmenili ne bi...sem nekaj podobnega doživel pred nekaj !ETI!
Ja ok , ampak da se gre zaradi tega potem hvalit , to pa ....
S čim pa se imaš ti hvalit, da si koga včeraj pošteno nategnil? ne žensko.
Bolje kot hvaliti se s tem, da boš ali pa si nekoga ubil recimo.