Sem šel preverit podatke o gumah. Zavorne poti: letne 24m, celoletne 27m, zimske 30m. Bolj verjetno je, da je predčasno zimske montiral. Zimske bolje delujejo od letnih nekje pod 8°C.
www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Best-All-Season-Tyres-2024-2025.htm
@DS ne govori neumnosti. Jaz imam zimske, pa mi v dežju in spolzkem mnogo bolje primejo kotetne. Pa vedno kupujem ene od trend najbolje ocenjenih modelov. Ko imam letne in je dež moram v začetku res bolj pazit, da me ne odnese.
Tone2000: nimaš pojma! Poglej si teste gum in boš videl, da je zimska opazno slabša v vseh razmerah razen v snegu. Govorim o poleti zapečenim zimskim gumah. Ko mi na njih pade profil na tiste 3 mm jih vozim še… ...prikaži več naprej poleti. In ko pride jesensko deževje je oprijem tako slab, da je kar veselje.
Predvsem premajhna varnostna razdalja glede razmer na cesti!
Pa ko se trudiš držat razdaljo,pa tiktak pride drug vmes,pol pa daj če moreš
Pa malo zaviraš in ponovno ustvariš razdaljo- to znajo tudi čisto novopečeni vozniki!
Saj dam,ravno to je problem,preveč nestrpnežev je
Ampak po opozicijsko ne rabmo resevalnega helikopterja!
Garant je pizdarijo naredil kakšen telefončkar al pa hašomankica s telefončkom, ki nima pojma o varnostni razdalji in s kakšnim avtom se vozi!!
Dež + ”celoletne” pnevmatike = ritindrajs!
Sem šel preverit podatke o gumah. Zavorne poti: letne 24m, celoletne 27m, zimske 30m. Bolj verjetno je, da je predčasno zimske montiral. Zimske bolje delujejo od letnih nekje pod 8°C. www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Best-All-Season-Tyres-2024-2025.htm
Malo soli v glavo, med vožnjo brez nestrpnosti in telefonov v roki ter glavno - prava varnosta razdalja.
@DS ne govori neumnosti. Jaz imam zimske, pa mi v dežju in spolzkem mnogo bolje primejo kotetne. Pa vedno kupujem ene od trend najbolje ocenjenih modelov. Ko imam letne in je dež moram v začetku res bolj pazit, da me ne odnese.
Tone2000: nimaš pojma! Poglej si teste gum in boš videl, da je zimska opazno slabša v vseh razmerah razen v snegu. Govorim o poleti zapečenim zimskim gumah. Ko mi na njih pade profil na tiste 3 mm jih vozim še… ...prikaži več naprej poleti. In ko pride jesensko deževje je oprijem tako slab, da je kar veselje.