Washington izgleda postaja zaželjena destinacija za košarkarje, ki jih noben drug klub noče ali pa so pogoreli! Davis je večni invalid! Young in Ayton sta pa pogorela, ker mislita da sta superzvezdi na ravni Luke! LA pa zna letos biti… ...prikaži večti zanimiv! LA so se koncno odločili narediti mlado in hitro ekipo brez zvezdnikov kova James ali Davis! Naredili so ekipo po meri Luke! Bravo!
Če bo Kessler in vsi ostali zdravi bodo spektakularni! Žal mi je samo za Hayesa in zdi se mi da ekipi manjka nekaj mišic!
Da Ender!!! Zanima nas! Ampak nikogar ne zanimajo tvoji komentarji!
Zakaj se ti sploh oglaša!? Vedno imas take neumestne komentarje, da nas kar glava boli!
Washington izgleda postaja zaželjena destinacija za košarkarje, ki jih noben drug klub noče ali pa so pogoreli! Davis je večni invalid! Young in Ayton sta pa pogorela, ker mislita da sta superzvezdi na ravni Luke! LA pa zna letos biti… ...prikaži večti zanimiv! LA so se koncno odločili narediti mlado in hitro ekipo brez zvezdnikov kova James ali Davis! Naredili so ekipo po meri Luke! Bravo! Če bo Kessler in vsi ostali zdravi bodo spektakularni! Žal mi je samo za Hayesa in zdi se mi da ekipi manjka nekaj mišic!
Jebemti pa, to koga posebej zanima..?
Da Ender!!! Zanima nas! Ampak nikogar ne zanimajo tvoji komentarji! Zakaj se ti sploh oglaša!? Vedno imas take neumestne komentarje, da nas kar glava boli!