Slovenija
7096 ogledov

Banka razkrila, kako se goljufi lotevajo Slovencev

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:09 19.oktober 2023.

    A je banka razkrila,kako goljufa varčevalce,bolj da ne

  • rd2dmk2 10:18 19.oktober 2023.

    a to banke povedo kako nategujejo same ? ! kredit čist pocen. brez stroškov upravljanja.. visoki donosi.. dražitev storitev in izmišljanje vsak mesec nove storitve, ki se zaračuna a to pa ni nateg. p.s. dokler bodo obresti na sredstava na ...prikaži veča TRR 0,0% in hkrati na dovoljen limit tam okoli 10 % naj bodo vsi bankirji tiho. ker je čas da se jih stera v arest.

  • Ajdemi___Pushi 19:25 18.oktober 2023.

    To samo teraš u kurac. Jaz jih sicer prijavljam FB, vendar vedno dobim odgovor, da je vse po predpisih in teh profilov ne brisejo, čeprav je jasno, da so lažni. Bo pa zato FB hitro brisal mene, če bom rekel kaj čez žide.

    • Avatar NickMason
      NickMason 06:53 19.oktober 2023.

      Niso vsi lažni profili,saj to je problem,če si ti določil krtako malo od oka .Je pa definitivno bolje ničesar iz facebook-a kupit ,je vse itak sam rufut,nič vredno

    • Ajdemi___Pushi 07:27 19.oktober 2023.

      To ni res. Sam sem prodal precej robe na marketu in tudi kupil marsikaj. Oglasnik kot oglasnik. Mi je vseč, ker so gor tudi različne skupine in lahko oglas objaviš na marketu in hkrati še 20 koncih, če hočeš, in ...prikaži več s tem povečaš možnost, da prodaš. Problem so ti nateguni. In v resnici so to sami fejk profili. Prepoznaš jih po tem, da so odprti pred kratkim, nimajo nobenih objav, izdajajo se za Italijane, Francoze, whatever, potem pa pogledaš prijatelje, so pa sami neki zamorci Bujumbura, Ngwane...

    • Ajdemi___Pushi 07:33 19.oktober 2023.

      ..Veliko je tudi "nigerijskih pisem", ko te kontaktira in ti takoj v guglvenščini začnejo prodajat ene buče, da so vdove z rakom in da bi glih teb rade šenkale milijone. Tudi to so vse fejk profili. Vidiš prifilno sliko ene ...prikaži več tetke pri 70 kobajagi iz Francije, prijatli pa spet sami zamorci iz Nigerije, Malija, kjerkoli... Jasno, da so fejk profili. Ampak FB jih ne briše. Če odmislim ves ta ološ pa je market OK. Očitno ne poznaš, če praviš, da tam ne moreš dobiti ok stvari.

    • Ajdemi___Pushi 07:44 19.oktober 2023.

      P.S. seveda ni tko, da kar naročiš in plačaš. Pač, vzpostaviš kontakt, se zmeniš še po telefonu, greš pogledat v živo in če ti odgovarja, kupiš. Ali pa se zmeniš, da ti pošlje. Jaz še nisem imel slabe izkušnje. In ...prikaži več tudi nihče od mojih kupcev se še ni pritožil, ker nikoli ne zavajam v oglasu. Če ima izdelek kakšno pomanjkljivost, jo izpostavim, potem pa naj se vsak sam odloči.

    • Avatar NickMason
      NickMason 08:06 19.oktober 2023.

      No jaz imam vklopljen adblock,ki pa dobro bremza te spletne reklame in prodajo,tako da zaenkrat je mir,še kar,

    • Ajdemi___Pushi 08:19 19.oktober 2023.

      Tudi jaz. Samo to nima veze z marketom na FB. Blokira pa vso siceršnjo svinjarijo, ki ni del spletne strani. Na z24 nimam nobenih oglasov razen tistih za avtomobile, ki so dejanski del strani.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.