Slovenija

Banke še dodatno zrezale obrestne mere

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Naklonsky 07:31 22.januar 2026.

Ali sploh še kdo varčuje pri NLB?

• rd2dmk2 10:06 22.januar 2026.

varčuje ? ali še kdo sploh je pri NLB ? že zarad brodnjaka, ne bi smel bit nobenga

Človek2025. 12:14 22.januar 2026.

Ne NLB. Katerikoli banki. Vse so totalen bulšit. Tisti svoj procent obresti na depozite si lahko vtaknejo tja, kamor sonce ne posije.

• Yoda007 09:45 22.januar 2026.

Jap, oni dobijo 2% od ECB, ljudem pa dajo malo vec kot polovico tega. Se ti bolj splaca nabaviti kaksen MM ETF kot je recimo YCSH, XEON. Dobis malo manj kot je trenuten ECB %, prodas pa ko pride do ...prikaži več 2%. Ker ti priznajo 1% vstopne in izstopne stroske in potem ni nobenega davka. nabaviti kaksen MM ETF kot je recimo YCSH, XEON. Dobis malo manj kot je trenuten ECB %, prodas pa ko pride do 2%. Ker ti priznajo 1% vstopne in izstopne stroske in potem ni nobenega davka.

Človek2025. 12:18 22.januar 2026.

https://www.bullionvault.com/gold-price-chart.do kateri xeon se lahko meri s tem? Da ne omenjam Ag, kjer je bila rast veckratna, ceprav je tam ddv. Ok, Ag je manj likvidno in rabis hangar, da bos hranil vecjo vrednost.

Človek2025. 12:19 22.januar 2026.

Aja, Au je brez vsakega davka.

Garancija 09:34 22.januar 2026.

Še malo pa bomo moali mi njim plačevati obresti,zato da imamo naš denar pri njih,MF

• rd2dmk2 10:05 22.januar 2026.

ja a si se zdej zbudi- saj to že leta traja... kaj ste že pozabili

Človek2025. 12:20 22.januar 2026.

Ni več, je pa bilo, ja. Smo pa zmetali v banke milijarde za sanacijo.

• rd2dmk2 17:01 22.januar 2026.

še pomnite tovariši- pred leti je bila deflacija ( to je kontra od inflacije ) pa so banke debelo pogledale ko so jim izračuni za euribore in podobno šaro vrgli ven da pri kreditih bi morali namesto od kreditojemalca prejemati ...prikaži več obroke, jim dajati obroke. no pa so hitro pogruntal da gredo obresti sam do nule v minus pa ne. in so tud pogruntal da obresti na TRR so nula, ampak dons ko je 2,7 pa ne dajo tudi 0,1. je ena banka ki zajebava komitente z obrestno mero 0,01%

• rd2dmk2 10:10 22.januar 2026.

ja no mladež ne ve kako je bilo včasih. potem so pa oropali SKB in je vse šlo v PM. imel sem povrečno plačo in s toplačo nakazano na banko sem dobil toliko obresti da je šla familija na večerjo. ...prikaži večo. torej s stanjem na tekočem računu ( to je blo pred transakcijskem računu ) z čeki , ki so bili brez provizij sem mesečno dobil par tisoč tolarjev obresti. ena pica okol 800 do 900 sit, pivo 50 do 80 sit kava z rogljičkov v gostilni v vasi 50 sit. dons pa 6 € za vodenje TRR plus stroški za kartice.

Človek2025. 12:01 22.januar 2026.

1.38% Minus 25% davka nad obresti čez jurja 🤣🤣🤣🤣🤣https://www.bullionvault.com/gold-price-chart.do tax free. Samo čudim se lahko, kako imajo nase banke sploh se kaksen euro na depozitih. Vse, kar je nad 10k v banki, da ni glih za sproti, je totalna zguba.

Človek2025. 12:32 22.januar 2026.

P.S. Koga brigajo depoziti in 0.1% visje obresti? Se hecate, al kaj? Povejte raje folku, naj se cim prej znebi evrov, ker bo šlo vse v kurac. EK pripravlja astronomski proracun za naslednje 6-letno obdobje in spet odkupovanje državnih obveznic. ...prikaži več Tiskanje denarja, po domače. Kdor bo tiščal evre v povstru (ali na računu, kar je isto), bo ob vse.

• bobubob 14:12 22.januar 2026.

Ljudstvo posluša le še svoje guruje in nič več svoje zdrave pameti. Guru pa, kot vsak guru, najprej poskrbi zase. Temu smo včasih rekli evolucija, osebek brez sposobnosti učenja in pravočasnega ukrepanja pač izumre - kljub še tako pravoumno raztegljivim ...prikaži več človekovim pravicam.

Človek2025. 14:41 22.januar 2026.

Kot si povedal. Je pa vseeno vredno prisluhniti tudi komu, ki se na to kaj razume. Če si kaj v kovinah, priporočam https://m.youtube.com/@CPMGroup/featured Tip kar zadane. Jaz že dolgo spremljam njegove napovedi in so se kar uresničile. Je pa res, ...prikaži več da sčasoma dobiš občutek za te stvari. Potem je treba samo se imeti jajca, da slediš svojemu občutku. Jaz jih nimam in ne špekuliram, potem mi je pa vedno žal za nazaj, da nisem poslušal občutka. Če bi ga, bi imel še veliko več. Če se omejim samo na..

Človek2025. 14:42 22.januar 2026.

.. področje, kjer že vlagam.

Garancija 10:30 22.januar 2026.

Obstajajo naši in vaši,če si njihov imaš vse za naše ni nič

• rd2dmk2 10:14 22.januar 2026.

žalostno je pa to ( tudi to ) da smo državljani že razdeljeni v kaste. banke obravnavajo študente brez stroškov, pa služijo študentje bajno ( predvsem tisti v študentskih organizacijah), potem imajo neke banke kasto ljudi do starosti 35 let, ...prikaži več pa druge kasto na 65 let. ne vem zakaj vsi k smo po kristusovih letih in do abrahama polno udarjeni in plačujemo za vse ostale. da ne omenjam razne sindikalne pa še kakšne popuste. ne vem ali imamo tud dve vrsti eurov eni veljajo tolk in drugi manj.

• bobubob 10:48 22.januar 2026.

Sami smo pristali, da z nami ravnajo kot s smetmi. Nova priložnost za deratizacijo se bliža, najbrž pa bomo ostali kar v isti zmahani postelji, polni uši in levodesne plesni.

Človek2025. 12:09 22.januar 2026.

Ljudje bozji, znebite se gotovine. Par jurjev za rezervo, ostalo kamorkoli. Magari v zelezo. Kratkorocno se lahko zajebete, ker vrednosti naložb nihajo, dolgorocno gre pa vse gor. Samo denar gre dol. Eni so bajno zaslužili s kriptom. Sam ga nimam, ...prikaži več ker vanj ne verjamem. Prisegam na to, kar že 5000+ let privlači vse civilizacije. Zal mi je samo to, da sem prepozno zbral jajca in šel v to. Če bi šel 2018, pred mega tiskanjem denarja.... a se vedno bolje kot nikoli.

• bobubob 10:45 22.januar 2026.

Kakršnekoli obresti že dajejo, te ne pokrijejo niti sence dejanske inflacije alias javnega ropanja davkoplačevalcev pod današnjim Brusljem. Zato pa so fizerjevi delničarji ter bruseljski in ukrajinski dvor dobili toliko, da se sprašujejo, ali inflacija sploh je....ja, pa naši kovidovalci ...prikaži več prav tako najbrž še niso pozapravili prav vseh borbenih dodatkov...

Človek2025. 12:24 22.januar 2026.

Zdaj ti kradejo pa sploh ne rabijo segat v tvoj žep. Kradejo ti pa na veliko. Jbg, morajo, da na drugi strani njihovi prijatelji bogatijo. Oni imajo vse na puf. Bajno premozenje. Vracajo pa realno cedalje manj. Loleki pa sparajo ...prikaži več in se pogajaji za 0.0001% visje obresti za depozite nad 100k.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.