Slovenija /slovenija/crna-kronika

Bankovec za 500 evrov najprej označili za ponaredek, zdaj iščejo lastnika

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 20:02 10.februar 2026.

Kje se da dobit tale bankovec ? Vprašam za prijatelja !

• atamama 18:05 10.februar 2026.

Že doživeto v trgovini. zaradi skenerja problem, enako na banki. Na koncu na Štefanovi, v BS potrdili pristnost. In od koga zahtevati odškodnino za izgubljene živce in čas?

StarMačk 18:57 10.februar 2026.

Sicer se vse skupaj zdi kar verjetno, ampak vseeno mi v tej zgodbi nekaj ne gre skupaj!? Zakaj bi nekdo, ki ima čisto vest in želi na pošti, kot v tem primeru, razdrobiti bankovec za 500 evrov, potem ko izzve, ...prikaži več da bankovec naj ne bi bil pristen namesto, da bi počakal policijo, da se zadeva razjasni, enostavno odšel brez pojasnila in seveda denarja?

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 10:08 11.februar 2026.

Brezveze. Lahko bi rekel, da ga je imel od pamtiveka doma. Kdo mu pa kaj more? Razen, če je bil to kak klošar izpod mosta, za katerega je takoj jasno, da je to larifari. Sam sem enkrat dobil ponarejenega dvestotaka. ...prikaži več Od takrat je zdaj minilo že skoraj 20 let. Ko sem hotel nekaj plačati z njim, se je izkazalo, da je bil ponarejen. Prisli so policaji, vprasali po izvoru, sem rekel, da ne vem in to je bilo to. Bankovec so zasegli, čez sem po posti dobil potrdilo policije, da je bankovec ponarejen.

• Ender 18:22 10.februar 2026.

ja bi to zahteval od pujse pepe ampak nje ne budem volio,,bom pa volio golub

• Idioti 23:03 10.februar 2026.

Zato , ker prihodek tega bankovca ni davčno pokrit ampak je doblen na roko , pač za plačilo brez računa . Če bi ga dobil na banki pač ne bi odšel . Manjši stroški so mu bili , da ga ...prikaži veča pusti in gre . Sedaj tudi ne bo prišel po njega . Je pa tle še ena stvar . Nezakoniti odvzem in vsa stanja in posledice , ki iz tega nezakonitega dejanja sledijo so NIČNE , TAKO DA MU NIČ NE MOREJO , samo z advokatom naj pride na PP po svoj denar !

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 09:58 11.februar 2026.

Mislis, da je odvetnik zastonj? Teh 500 bi šlo direkt v njegov žep. Pa nisem ziher, če ne bi moral lastnik bankovca se kaj doplačati. Redko kateri odvetnik še uposteva uradno vrednost točke.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.