To je naloga SSDSS da raziskuje in potem bo debil Jerovšek poročal v parlamentu
modern zakon.....našopaš moškega, da te našopa, potem pa ga brcneš v rit in si samohranilka
dragec doživlja vrhunske orgazme ko sanja SDS in JJ...Najbolj mu pride ko lahko poščije po nečem...S takimi debili se je nevredno ukvarjati
ali nimate kaj drugega počet, kot se ukvarjati z SDS in njenega predsednika iz vaših komentarjev je sklepati da imate polno glavo gnojnice, pa lep pozdrav gospod dragec
bravo
Janšo ne marajo tisti katerima je uničil komunistično Slovenijo.Bog in Slovenci
Zate je vse tako preprosto, kaj ne.
"jebal" te bog ter Slovenci in neslovenci
Punca, tvoj pleško je zapustil -brcnil v rit soprogo ter sina in hčekro
JAZ PRODANA DUŠA?????. ZDAJ BI MU PRINESEL RICINUS
TAKO JE PUNCA!!!!!!! SAMO TALE URŠKA NI MOJ TIP
TUDI PRVE, JANŠEVA IN ZVEROVA SOPROGA SE VEČ NE PIŠETA JANŠA IN ZVER (PA UPAM,DA SO BOLJ SREČNE)
ta pa je antipatična
teb se meša od hormonov dragec
Tako je RR, tako jih sovražim, da bi jih.........
tero, tudi ti preberi, koliko sovražim osebo kateri sem pred 20 leti v celico prinašal banane in sok ter sendviče Mater jim SSDSS ovsko
PA KAJ ME BRIGA KAKO SE PIŠE.
ja gospod dragec, zelo lepo od vas, po 20 letih ste pa prodana duša
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
To je naloga SSDSS da raziskuje in potem bo debil Jerovšek poročal v parlamentu
modern zakon.....našopaš moškega, da te našopa, potem pa ga brcneš v rit in si samohranilka
dragec doživlja vrhunske orgazme ko sanja SDS in JJ...Najbolj mu pride ko lahko poščije po nečem...S takimi debili se je nevredno ukvarjati
ali nimate kaj drugega počet, kot se ukvarjati z SDS in njenega predsednika iz vaših komentarjev je sklepati da imate polno glavo gnojnice, pa lep pozdrav gospod dragec
bravo
Janšo ne marajo tisti katerima je uničil komunistično Slovenijo.Bog in Slovenci
Zate je vse tako preprosto, kaj ne.
"jebal" te bog ter Slovenci in neslovenci
Punca, tvoj pleško je zapustil -brcnil v rit soprogo ter sina in hčekro
JAZ PRODANA DUŠA?????. ZDAJ BI MU PRINESEL RICINUS
TAKO JE PUNCA!!!!!!! SAMO TALE URŠKA NI MOJ TIP
TUDI PRVE, JANŠEVA IN ZVEROVA SOPROGA SE VEČ NE PIŠETA JANŠA IN ZVER (PA UPAM,DA SO BOLJ SREČNE)
ta pa je antipatična
teb se meša od hormonov dragec
Tako je RR, tako jih sovražim, da bi jih.........
tero, tudi ti preberi, koliko sovražim osebo kateri sem pred 20 leti v celico prinašal banane in sok ter sendviče Mater jim SSDSS ovsko
PA KAJ ME BRIGA KAKO SE PIŠE.
ja gospod dragec, zelo lepo od vas, po 20 letih ste pa prodana duša