Mene ne gane njihovo izseljevanje, sem poslušal te migrante kako se lažejo, jih vpraša novinar če ima dokumente in kaj mu odgovori: je vojno, nisem mogel vzeti dokumentov, halo, je bila v Sloveniji vojna, smo imeli cela družina dokumente vedno… ...prikaži več pripravljene v kovčku in ko smo bili v zaklonišču, so bili ti dokumenti z nami, tako da ti lažnjivci naj kar gladovno stavkajo.
Nihče se ne bi čudil, če bi se slovenec nekako vsedel na letalo za ZDA, tam pa bi ga zaradi pomanjkanja vize na njegove stroške posedli na prvo povratno letalo in poslali nazaj... Zakaj naj bi bili tile prišleki izjema?
Naj se izvajajo veljavni zakoni in to za vse! Mejo lahko prečkaš če imaš urejena vsa dovoljenja oz. če lahko dokažeš da si begunec. V slednjem primeru, se prepustiš EU birokratskim mlinom. Zakaj bi podlegli izisljevanjem? Ilegalni imigranti niso nič… ...prikaži več posebnega in so stalnica že leta in leta. Vse je predvideno, zakaj torej odkrivati toplo vodo?
Mene ne gane njihovo izseljevanje, sem poslušal te migrante kako se lažejo, jih vpraša novinar če ima dokumente in kaj mu odgovori: je vojno, nisem mogel vzeti dokumentov, halo, je bila v Sloveniji vojna, smo imeli cela družina dokumente vedno… ...prikaži več pripravljene v kovčku in ko smo bili v zaklonišču, so bili ti dokumenti z nami, tako da ti lažnjivci naj kar gladovno stavkajo.
čejih nima, laže lahko zaradi tega, ker sirijci poznajo izdajalce. In logočno da izdajalci nimajo dokumentov
Naj gladovno stavkajo, bodo prihranili pri stroških
Glavni krivec za eksodus so ZDA in njeni lakaji !
Resnica o emigrantih.http://klip.si/video-to-je-resnica-o-beguncih-ki-si-jo-je-ogledalo-ze-preko-5-milijonov-evropejcev-12937
No, če bi kaj poznal islam in zakaj se širi, ne bi tega napisal...
Tam se koljejo še izpred časa, ko je Kolumb odkril Ameriko.
Naj jih nahranijo z svincem!!!
Musli ne seri!
To je njihova folklora!Na demokracijo so elergični !
Nihče se ne bi čudil, če bi se slovenec nekako vsedel na letalo za ZDA, tam pa bi ga zaradi pomanjkanja vize na njegove stroške posedli na prvo povratno letalo in poslali nazaj... Zakaj naj bi bili tile prišleki izjema?
Tvoja je sigurno ogrožena, tvoja žena bo pa vesela, ko jo bo mlad musliman dobro na....tegnil.
Jaz sem čist preč , k bodo musliči gladovno štrajkal ! Evo grem koj dohtarju po tablete za umiritev !
To je še v redu , ampak mislim , da se bodo prej lotili tebe moj Dragec !
Da vama bo lažje . Beegunci bežijo pred Asadom in ker so živeli pri ISIL-u nimajo že 5 let veljavnih dokumentov in zato stare nočejo kazati !
Hahahaha, Jaz sem si že nabavila Persen, da se malo umirim, ker bodo Afganistanci gladovno stavkali. Joooj!
Zanimivo je, da dokumentov niso vzeli oz. so jih izgubili, niso pa izgubili mobilnih telefonov in šopov denarja. Res zanimivo.
Naj se izvajajo veljavni zakoni in to za vse! Mejo lahko prečkaš če imaš urejena vsa dovoljenja oz. če lahko dokažeš da si begunec. V slednjem primeru, se prepustiš EU birokratskim mlinom. Zakaj bi podlegli izisljevanjem? Ilegalni imigranti niso nič… ...prikaži več posebnega in so stalnica že leta in leta. Vse je predvideno, zakaj torej odkrivati toplo vodo?
To islamistično drhal je treba iztrebit iz Evrope drugače je ogrožena naša in bodočnost naših otrok.