@marcelko, prvo mesto si zadel, na drugem pa si ti, kvadratno budalo in celo ritopikec, tako da kandidiraš v več kategorijah in si brez konkurence, sploh ker kot si nam že zaupal, se spopadaš s psihičnimi težavami.
Detelca. Tja gremo. A se nisi opazil buldogov sdsa na tviterju, ki samo cakajo, da šef vrze kaj v eter, potem pa napad z vsemi sredstvi na kogarkoli, ki ima kaj reci glede tega. nismo dalec. K sreci je se… ...prikaži več nekaj ljudin v policiji, ki bo to preprecila.
Ovca, če bi mi imeli Lukašenka, se ti ne bi bilo treba zastrupljat pod masko, tako da je podobnost samo delna. Tam kvazi covid ne obstaja, pri nas je to pa sveta vera
Bedast sistem, da komentarje razmeče. Ali pa je načrtno ustvarjanje kaosa...
In očitno ni edina, ki podpira nasilje. Bravo, res!!!
Fakonka, namreč
www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks
www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks
FAJONKI JE TO ODLIČNO, saj vse njej negativno takoj označi s fašizmom in nehumanostjo
Fajonka je budala, jajo pa tadruga
Tanja Fajon je Rolls Royce med budalami.Ampak na denar se pa spozna mati vseh budal,bolnikov in grdob.
@marcelko, prvo mesto si zadel, na drugem pa si ti, kvadratno budalo in celo ritopikec, tako da kandidiraš v več kategorijah in si brez konkurence, sploh ker kot si nam že zaupal, se spopadaš s psihičnimi težavami.
In jajo je s svojimi podrepniki dobil novega idola. 👏👏👏
Butl. Ti vse negativne stvari takoj primerjaš z Janšo. Bodi vsaj malo objektiven.
Maršal Twito je potrjeno največja grožnja Slovencem . Beri novice iz EU .
OVCA OBSEDENA ANTIJANŠISTKA DRUGEGA NE ZNA/NOČE
Detelca. Tja gremo. A se nisi opazil buldogov sdsa na tviterju, ki samo cakajo, da šef vrze kaj v eter, potem pa napad z vsemi sredstvi na kogarkoli, ki ima kaj reci glede tega. nismo dalec. K sreci je se… ...prikaži več nekaj ljudin v policiji, ki bo to preprecila.
Ovca, če bi mi imeli Lukašenka, se ti ne bi bilo treba zastrupljat pod masko, tako da je podobnost samo delna. Tam kvazi covid ne obstaja, pri nas je to pa sveta vera
Jakec, tvoja pamet me pač ne more razbrati
Luli,sem mislila na prikazani del,ne na maske 🙂. On od vsakega vzame samo tisto,ksr mu sede...
Saj so že dolgo nazaj pravilno pogruntali ,takrat @maresem,"@Leon,ti si govno obremenjeno z Janšo".