....Bencic, from Switzerland, said in a social media post she was fully vaccinated but was experiencing “quite severe symptoms (fever, aches, chills)”.....
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Res zanimivo, da je cepljena in se bori s tezjo obliko, po stroki ja cepiva zagotavljajo vse lahko. Reala pa vemo, da je tako prav zato, ker je cepljena.
Žalostno, da se nekateri še vedno ne zavedajo resnosti okužbe, pa če si cepljen ali necepljen, pri vsakemu poteka bolezen drugače. In osebno poznam že tri mlajše osebe (40-), ki so se nekaj tednov po okužbi začele spopadati s težavami… ...prikaži več živčevja, pri dveh gre za težave z rokami pri tretji pa z nogami.
Kot sem napisal, v teh primerih se ne gre za to kako so preboleli, gre se za posledice, ki jih je okužba pustila. In ja vsi trije so preboleli lažjo obliko, dva celo brez očitnih simptomov.
Ja če je cepljena, je s tem vse povedano.
....Bencic, from Switzerland, said in a social media post she was fully vaccinated but was experiencing “quite severe symptoms (fever, aches, chills)”.....
Seveda, saj je to povsem normalno,saj je bila cepljena. Veliko športnikov ima težava zaradi tega t.i.cepiva.🤮🤮
Pri tebi je težava da ne znaš brat in kar prebereš ne razumeš
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Res zanimivo, da je cepljena in se bori s tezjo obliko, po stroki ja cepiva zagotavljajo vse lahko. Reala pa vemo, da je tako prav zato, ker je cepljena.
Dobr da je še živa, po cepljenju, nekateri športniki niso imeli te sreče
Žalostno, da se nekateri še vedno ne zavedajo resnosti okužbe, pa če si cepljen ali necepljen, pri vsakemu poteka bolezen drugače. In osebno poznam že tri mlajše osebe (40-), ki so se nekaj tednov po okužbi začele spopadati s težavami… ...prikaži več živčevja, pri dveh gre za težave z rokami pri tretji pa z nogami.
Sodelavci cepljeni, in kolega celo 3 x necepljen, stoje preboleli, pijoč pivo z menoj, v grajskem parku, nasproti njegove hiše. Sredi novembra
Kot sem napisal, v teh primerih se ne gre za to kako so preboleli, gre se za posledice, ki jih je okužba pustila. In ja vsi trije so preboleli lažjo obliko, dva celo brez očitnih simptomov.