Pantani2...žal tudi plače pri Nemcih niso več kar so bile....Avstrici imajo trenutno super sistem glede plač, Nemci so pa že zelo blizu našemu....iz leta v leto so na slabšem.
kupite si svoj kompresor za polnjenje pa bo mir. pa en dober merilnik tlaka. vse skup ne stane 30 eurov. pa z njim lahko pumpate vse od žog, biciklov in celo gum vašega avta. in za povrh je tolk majhen… ...prikaži več da ga tud sabo vzamete na pot. me zanima kaj vam pomaga petrol, ko morate napumpat bicikel nekje tam..
Kaj to ta tedn imate prispevke z Nemških neumnosti al kako??
Res je,je pa tudi to res da vse kopiramo od njih,oz še prehitimo jih v stvareh kjer je kaj vezi lupljenje poštenega naroda
Tisto kar bi pa morali kopirati od njih recimo plače,to pa ne!!!
to ni lupljenje zato višje plače ne boš doživel pri nas
Pantani2...žal tudi plače pri Nemcih niso več kar so bile....Avstrici imajo trenutno super sistem glede plač, Nemci so pa že zelo blizu našemu....iz leta v leto so na slabšem.
Za 100 € dobiš že kar soliden kompresor s pištolo za pnevmatike, ki ga postaviš doma v garažo.
Vsako leto je vse slabše,samo še čakam,kdaj bodo zaračunali zrak,ki ga dihamo
Ne čakaj pobud! Ti bodo odklopili zrak!
kupite si svoj kompresor za polnjenje pa bo mir. pa en dober merilnik tlaka. vse skup ne stane 30 eurov. pa z njim lahko pumpate vse od žog, biciklov in celo gum vašega avta. in za povrh je tolk majhen… ...prikaži več da ga tud sabo vzamete na pot. me zanima kaj vam pomaga petrol, ko morate napumpat bicikel nekje tam..
jaz sem ga dobil ze v avtu z opremo, pumpa super
Bauhaus ga ima za 10 evrov.
Petrol si že poje «računajte na nas »
Petrol je za mene pozabljen od covid ukrepov ,še do danes nisem bil tam in tudi več ne bom
Pohlep ne pozna meja!
Saj se dobi pumpe za doma, ce naj bi bil.tak strosek? Pa ne vem od kje ta priporocila, vsi novejsi avti majo senzor za tlak v gumah ...
ga lahko doma pumpam avto ne rabim nobene bencinske budale pozrte
Ti boš pa plačal davek na zrak,haha