Pojavil se bo novi dolfe, narod naveličan kriminala bo potegnil z njim. Zgodovina se ponavlja, civilizacije se žal ne naučijo nič iz nauka Rimskega imperija.
Nemški mediji poročajo, da je skrajno levičarska skupina, ki je prevzela odgovornost, v javost poslala še eno sporočilo, da niso nameravali povzročiti tako obširen izpad električne energije in jim je žal za posledice, ki so doletele nekaj 10 tisoč prebivalcev… ...prikaži več Berlina... Menda da so želeli povzročiti en"majhen kurzšlus", ki bi prizadel le fabrike, pa se jim je malce ponesrečilo, ha, ha, ha...
Ha, ha, ha... noro...V slogu: globoko se opravičujem, ker sem vas počil v glavo....
Levi skrajneži so ponovno v akciji, terorizem seka.....kot že nekoč!
jebešz24 ona levakinja ki je tvoja setra kak jo že kličejo ki je široka kot 5 delna Omara ima res terapevtski učinek na bosanske jebače,,Mi je povedal moj koljega Suljo da se je medspolnim odnosom spomnil na njo in da… ...prikaži večda mu sedaj že celi teden zaradi nje ne pride,, So takoj doktoranti začeli pisati doktorske dizertacije na temo 5 delna OMARA, kot sinonim moške potence
0 0
Bebec, samo preberi za sabo kakšne nebuloze pises. Jozo Ritnik imbecilni. Sicer, kaj drugega papričakovati od debila, ki niti treh črk kratice ni sposoben zapisati v pravilnem zaporedju. Grem stavit, da se niti podpisati ne znaš 🤣🤣🤣
Jolbe, ves, kaj pomeni kratica? Sploh ves, da je to kratica? Sploh veš, kaj je kratica? Ves ti kurac. Ameba ima več mozga od tebe. Aja,sori, ne ves, kaj je ameba.
Treh črk si nisi sposoben zapomnit!! TREH!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kakšen imbecil.🤣🤣🤣 Jozo Ritnik hahahahaha. Aja, ne znaš šteti do tri. Hohohohoho 🤣🤣🤣🤣🤣 Svet ni videl takega debila ADF???? HOHOHOHO rotfl rotfl rotfl
Teroristi kot je Pačnik prvi sosed prvaka SDS Janeza Janše v vasi Silova pri Velenju (zaselek Kote), stanuje v hiši nad Janševo. Je tudi aktiven član SDS v Velenju. Po dogodku ga je Janša pohvalil z besedami, da je pogumen… ...prikaži več državljan. Ali je prvak SDS oziroma odbor v Velenju kakorkoli (idejno) sodeloval pri tem dogodku, ni znano. Je pa težko verjetno, da bi Pačnik deloval sam. Sploh ker naj bi bila bronasta glava težka okoli 50 kg.
Torej že tretjič korakajo nad Moskvo? Ravno prav, Rusi so jim ravnokar pomrznili zemljo, da bodo nemški tanki še hitreje vozili, Rusom pa ne bo treba prav daleč voziti tistih orehov, ki jih bo dobila vsaka enota za lažjo vrnitev… ...prikaži večv domov....pa bo spet nekaj let mir.
skrajno desne in skrajno leve stranke in skupine v evropi so vedno orozje CIE in FSB. slo je se za en hibridni napad. Nekdo je moral dobro poznat tocko napada. vse ostalo je šum in zamegljevanje
Pojdi raje v Bruselj, tam so jeb*či doma !! A da imajo že v parlamentu dovolj prostitutk? Ja potem pa na ulico, še vedno bolje kot tule na žurnalu po kovancih streči revežem.
Pozdravljeni vsi, ki imate finančne težave in potrebujete zanesljivo, hitro in učinkovito osebno posojilo med 2.000 in 1.000.000 € z letno obrestno mero od 3 %, me prosim kontaktirajte na naslednjem naslovu: marijarajevic259@gmail.com
Pojavil se bo novi dolfe, narod naveličan kriminala bo potegnil z njim. Zgodovina se ponavlja, civilizacije se žal ne naučijo nič iz nauka Rimskega imperija.
Nemški mediji poročajo, da je skrajno levičarska skupina, ki je prevzela odgovornost, v javost poslala še eno sporočilo, da niso nameravali povzročiti tako obširen izpad električne energije in jim je žal za posledice, ki so doletele nekaj 10 tisoč prebivalcev… ...prikaži več Berlina... Menda da so želeli povzročiti en"majhen kurzšlus", ki bi prizadel le fabrike, pa se jim je malce ponesrečilo, ha, ha, ha...
Ha, ha, ha... noro...V slogu: globoko se opravičujem, ker sem vas počil v glavo.... Levi skrajneži so ponovno v akciji, terorizem seka.....kot že nekoč!
To je nekaj takega, kot cigo, ki je s skiro udaril ženo za štos, žena pa heca ni poznala je pa umrla...
Vse levičarje v arest in ključe vreči stran.
dare326, brez levice ni desnice in obratno!
StarMačk - a ne bi blo to super? Dve muhi na en mah...
Absolutno!
A tisti "wilkommen" še velja ??
Še , sam zgleda brez HERZLICHKE !
Levičarji bi radi sesuli sistem, ker nočejo delat in bi radi dobili denar za nič dela. Bedna drhal.
BUTL začele so se socialne vojne proti političnemu esteblišmentu,tako bo kmalu po celi EU. Ljudem je dovolj politikov in njihovega pohlepa.
Ja, ljudem je dovolj levičarskih politikov, kot so Kordiš, Golob in Maduro. Prav levičarji so najbolj pohlepni in najbolj dvigujejo davke.
zato pa jaz mislim da jih bo že ADF zrihtala
Butec, še imena stranke ne znaš prav napisat 🤣
jebešz24 ona levakinja ki je tvoja setra kak jo že kličejo ki je široka kot 5 delna Omara ima res terapevtski učinek na bosanske jebače,,Mi je povedal moj koljega Suljo da se je medspolnim odnosom spomnil na njo in da… ...prikaži večda mu sedaj že celi teden zaradi nje ne pride,, So takoj doktoranti začeli pisati doktorske dizertacije na temo 5 delna OMARA, kot sinonim moške potence 0 0
Bebec, samo preberi za sabo kakšne nebuloze pises. Jozo Ritnik imbecilni. Sicer, kaj drugega papričakovati od debila, ki niti treh črk kratice ni sposoben zapisati v pravilnem zaporedju. Grem stavit, da se niti podpisati ne znaš 🤣🤣🤣
Jolbe, ves, kaj pomeni kratica? Sploh ves, da je to kratica? Sploh veš, kaj je kratica? Ves ti kurac. Ameba ima več mozga od tebe. Aja,sori, ne ves, kaj je ameba.
jebešz24 ameba. je tvoja majkulja ,, to pa vem in ti si mali amebek
Hohohohoho, 3 črke ti delajo težave!!!! TRI!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hahahahaha, kakšen bebec si ti, Jozo Ritnik
Ej, Jozo Ritnik, a si chatGPT vprasal? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 lol lol lol lol lol
jebešz24 ameba. je tvoja majkulja ,, to pa vem in ti si mali amebek
Treh črk si nisi sposoben zapomnit!! TREH!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kakšen imbecil.🤣🤣🤣 Jozo Ritnik hahahahaha. Aja, ne znaš šteti do tri. Hohohohoho 🤣🤣🤣🤣🤣 Svet ni videl takega debila ADF???? HOHOHOHO rotfl rotfl rotfl
Skrajni levičarji so torej precej družbi nevarnejši od vseh ostalih.
Vsi levičarji so nevarni vsaki družbi
Teroristi kot je Pačnik prvi sosed prvaka SDS Janeza Janše v vasi Silova pri Velenju (zaselek Kote), stanuje v hiši nad Janševo. Je tudi aktiven član SDS v Velenju. Po dogodku ga je Janša pohvalil z besedami, da je pogumen… ...prikaži več državljan. Ali je prvak SDS oziroma odbor v Velenju kakorkoli (idejno) sodeloval pri tem dogodku, ni znano. Je pa težko verjetno, da bi Pačnik deloval sam. Sploh ker naj bi bila bronasta glava težka okoli 50 kg.
Mogoče je v glavi plastika in se je že takrat, ko je bil Tito živ, goljufalo.
Torej že tretjič korakajo nad Moskvo? Ravno prav, Rusi so jim ravnokar pomrznili zemljo, da bodo nemški tanki še hitreje vozili, Rusom pa ne bo treba prav daleč voziti tistih orehov, ki jih bo dobila vsaka enota za lažjo vrnitev… ...prikaži večv domov....pa bo spet nekaj let mir.
Dojče fuknjen überalles!
“Dojče”? Levaki!
Tudi eni desnjaki ne maramo vojnih zločincev: ne komunistov, ne nacistov!
Jebi ga , jez sem pa že mislil , da so naše Rdeče celice že začele revolucijo , ko tam eni klinčevski Zeleni in njihova fosilna goriva !!!
skrajno desne in skrajno leve stranke in skupine v evropi so vedno orozje CIE in FSB. slo je se za en hibridni napad. Nekdo je moral dobro poznat tocko napada. vse ostalo je šum in zamegljevanje
Torej komunisti z roba pekla
ja, tipa janezs janscha
Prećitaj vestico do konca pol se pa oglašak , kmet zarukani ! ZELENI !!!
Іščeš dekle za eno noč💋? Dоbrodоšli - www.sex21.fun
Pojdi raje v Bruselj, tam so jeb*či doma !! A da imajo že v parlamentu dovolj prostitutk? Ja potem pa na ulico, še vedno bolje kot tule na žurnalu po kovancih streči revežem.
Pozdravljeni vsi, ki imate finančne težave in potrebujete zanesljivo, hitro in učinkovito osebno posojilo med 2.000 in 1.000.000 € z letno obrestno mero od 3 %, me prosim kontaktirajte na naslednjem naslovu: marijarajevic259@gmail.com
Upam da pobijejo vse levičarje
Kreten , Zeleni so !!!