so zmožni......ti sploh ne veš kaj američani skrivajo areni 51..........mi ne poznamo niti kakšna nova orožja so razvili........mi smo še v srednjem veku........amerika je napredna država.....so pa razvili orožje ki povzroči odpovedi vseh elektronskih sistemo za določen čas........se pravi da… ...prikaži več da nasportnik ne more niti bojevat kaj šele bombadirat
Tajvan je Kitajska in to priznavajo VSE države na svetu.. Samo ZDA provocira Kitajsko in podpira tajvanske separatiste, čeprav uradno ZDA podpira politiko celovite Kitajske.
Tale senilni Joe je največje govno od predsednikov hamburgerlanda od 1945. leta naprej!!
Americanosi podirajo samo veter na svoj mlin, upam da doživim njihov razpad , kaitalistična golazen
Živi mrtvec tale Biden in takim pustijo vladati, tipično ameriško. Zato smo pa tam, kjer smo.
Če se ti amerosi ne bi vtikali vsepovsod in bi raje pospravljali doma, bi bil svet veliko lepši.
Samo deklerativno vojaško niso zmožni posredovati..Ukrajina in bližnji Vzhod jim to onemogoča.
so zmožni......ti sploh ne veš kaj američani skrivajo areni 51..........mi ne poznamo niti kakšna nova orožja so razvili........mi smo še v srednjem veku........amerika je napredna država.....so pa razvili orožje ki povzroči odpovedi vseh elektronskih sistemo za določen čas........se pravi da… ...prikaži več da nasportnik ne more niti bojevat kaj šele bombadirat
jp rusi pa s svoji vesoljci iz sibirije, pa smo tam a ne slavauk22
Tajvan je Kitajska in to priznavajo VSE države na svetu.. Samo ZDA provocira Kitajsko in podpira tajvanske separatiste, čeprav uradno ZDA podpira politiko celovite Kitajske.
To je zelena luč Kitajcem za invazijo na otok. Po predvidevanjih naj bi se to zgodilo najkasneje 2026.
Hoče z drugimi besedami samo povedat , da nimajo prostih resursov za obrambo Taiwana in naj ne razburjajo Kitajce !