Magazin /magazin/vip

Bill Gates priznal, da je ženo prevaral z dvema Rusinjama, a ob tem poudarja ...

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Človek2025 17:04 25.februar 2026.

Vsi smo iz mesa in krvi. Meni se ne zdi nič takega, če je Bill pri vsem njegovem bogastvu šmiral ob zakonu še z izvenzakonskimi ljubicami. To seveda ni fer do žene, ampak v primerjavi s Trumpom je pravi angel.

• Rim 15:40 25.februar 2026.

Pa naj pove še za srečanja na Epsteinovem otoku in graščini. Eh, prizna nekaj malega obrobnega, bistvenega pa ne. V njegovem primeru se ne da biti samo malo noseč, sicer pa še nedolžen.

• slavauk22 14:22 25.februar 2026.

cel halo........ej vsi imamo neke želje in sanje tako da ni neka strašna novica.......vsi imamo svoje grehe pa to......................tudi putin je spal z mladoletnicami mal preberite njegove dosjeje

• Ender3 17:08 25.februar 2026.

Slavnifuk pa ne reci, da si Hitlerjev MeinKamf tudi bral. Za Janezovo Budnico itak ni treba vprašat, ker je obvezno čtivo desničarjev..

Nika23e 20:12 25.februar 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠nо n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - www.sex21.fun

• jakec1575 22:30 25.februar 2026.

najvecja obvescevalna afera vseh casov. noro.

• Facja 16:06 25.februar 2026.

Vsi se opravičijo šele potem, ko jih dobijo in ko so javnosti predloženi dokazi. Zato so taka opravičila zame neiskrena in mi nič ne pomenijo, jih tudi ne sprejmem (osebno sploh ne, kot del javnosti pa prav tako ne). Podobno ...prikaži več kot politični konvertiti, ki začnejo svojo politično kariero v eni stranki, nato pa preko ene ali več drugih strank, končajo v neki drugi ali tretji in pljuvajo čez prvo-neiskreno in nevredno zaupanja.

• rd2dmk2 18:43 25.februar 2026.

eh če bi ženo od Gatesa mal vprašal , ampak ne da jo ne upajo, jo nočejo, ker bi predolg naštevala

• lisserman 17:37 25.februar 2026.

Velikost je pomembna! Ta stvar resnično poveča vašo napravo, rezultat je viden v enem tednu==-->> https://mub.me/grov

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.