Svet

Bitka s časom: V teku iskanje pilota, prišlo pomembno opozorilo

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • eeee 09:44 04.april 2026.

Kaj "Iran trdi"????? Vi ste trdi tja v glavo. Vsi svetovni mediji porocajo o dveh. F-15 in A-10.

• eeee 09:55 04.april 2026.

Zakaj ne pisete o tem, kako židi in muriji napadajo gisto naseljene stanovanjske soseske, ki nimajo nobene zveze z vojsko, in pobijajo civiliste?

• eeee 10:03 04.april 2026.

Lol, enemu bebcu ni všeč, kar porocajo vsi svetovni mediji. Ej, bebec, tu ne gre za mnenje ali nekaj osebnega. To je objektivno DEJSTVO, ki ga vsi potrjujejo. Kaksen bebec moras biti, da dajes minuse za objektivna dejstva????? Sicer me ...prikaži več bk, to še najvec pove o tebi.

• eeee 10:12 04.april 2026.

Upam, da zrusijo še kopterje CSAR, da bodo imeli muriji štofa za 10 naslednjih delov Black Hawk Down. Ze kar vidim vsebino: upokojeni pilot (Harrison Ford) dobi posebno nalogo, da v Iranu osvobodi 10 zajetih ameriških junakov in reši svet. ...prikaži več In H'wood bo ploskal. 🤮🤮🤮

• eeee 10:15 04.april 2026.

Btw, tule https://www.abc.net.au/news/2026-04-04/iran-middle-east-war-live-updates/106530628 lahko beremo, da so Iranci v resnici sestrelili se en Blachawk kopter. Juhuhu. Lovely Jubbly

Kimberley-Echo 10:17 04.april 2026.

Eee, ne sekiraj se, vedno se najde nekdo, ki mu niso mar dejstva, saj navija za svoje brezkompromisno. Drugače pa ja, tudi Američani so potrdili sestrelitev 2 letal. A-10 je bil sestreljen ob približno istem času kot F-15, a je ...prikaži več pilot uspel priti iz iranskega prostora in bil rešen, letalo pa uničeno. Helikopter pa je imel srečo, a vsi na krovu so ranjeni. Vesele Velikonočne praznike ti želim!

• munja 10:19 04.april 2026.

eee pa kaj se toliko obremenjuješ s tem, pojdi raje šunko kuhat, bo več koristi.

• eeee 10:20 04.april 2026.

Saj se ne. So mi smešni troli, ki jim niso vsec dejstva. V stilu stare modrosti "ce se dejstva ne ujemajo s tem, kar jaz hočem, toliko slabše za dejstva". 😄

• eeee 10:21 04.april 2026.

Munja, sem vegi ze 30 let 😁😁😁

• eeee 10:28 04.april 2026.

Tole je pa za Tomo: "Iran verjetno ne bo kmalu odprl Hormuške ožine". Veš, kaj to pomeni za najine naložbe? Nič dobrega. Nafte in plina se naprej ne bo, kar bo pognalo cene energentov in s tem inflacijo v višave, ...prikaži več to pa pomeni, da CB ne bojo nižale OM. To pa je za naju samo slabo, ker najina nalozba ne nosi donosov ampak ohranja vrednost v času nizkih obresti. Jaz sem žal ziheras in ponavadi hodlam, pol mi je pa žal, da nisem prodal, ko sem imel čas.

• Idioti 22:36 04.april 2026.

https://www.youtube.com/watch?v=NcGyYdETym0 ---ČITAJ in poglej kaj so vse zgubili v enem dnevu !!

• Idioti 22:48 04.april 2026.

Jaz sem prodal SLO sklad . Dost je 50% donos v 15mescih . Sedaj čakam na borzi , kam jih bom dal . Zadnji moment pa prodal z 0 v Romuniji , ker nisem imel priložnost prodati že po 2 ...prikaži večo 2 mesecih pa sem hotel , s 35% donosom . Kupil mal Petrola , računam cene gor dobički gor , delnice pa pazi to dol . No počasi se vračajo . Slišim da se Triglav širi v tujino , delnica pa pada , Ko je šla Krka v RF je zletela v nebo .

• eeee 01:29 05.april 2026.

Kjer koli ima zraven prste država, tam grem jaz samo stran. Lekcija NLB in KBM je bila dovolj poučna (in draga). In država še po vec kot 10 letih gunca afne, skriva podatke in izpodbija izvedence, ki jih predlagajo mali ...prikaži več delničarji. Ne, s to državo nocem imeti nič. Nimam pa kaj dosti zaupanja niti v druge delnice. Vse skupaj je en velik kazino. Monopoli. V stilu komada Brejkersov "kupujem, prodajem, oduzimam i dodajem". Zaupam samo v eno stvar - to, ki ji zaupa clovestvo od pamtiveka. Pa v cegle.

• wizeman 10:34 04.april 2026.

Ameriški mediji so totalno neverodostojni. Uradno poročilo pravi, da sta oba pilota rešena, en helikopter pa malo nastreljan. Ve se, da temu ni tako

• eeee 12:22 04.april 2026.

V resnici so trije. V lovcu sta bila 2, enega so našli. V A-10 je bil pa 1 in teha so našli.

• Idioti 22:33 04.april 2026.

https://www.youtube.com/watch?v=NcGyYdETym0 Po teh podatkih , ki so še najbolj nepristranski , gre za drugo največjo izgubo plovil v enem dnevu po 2,SV, za ZDA !

• Kmodri_ 13:37 04.april 2026.

Dump bo odprl znaminiti Alcatraz! Guess what, oranžni je genij, ker bo prvi stalni prebivalec...v celci....samo povem.....

• mateja04 12:44 04.april 2026.

Upam, da Iranci najdejo pilota živega.

• brencl 15:07 04.april 2026.

Eichmana so žal obesili, sami pa niso nič boljši!

Leon 15:38 04.april 2026.

Kje so sedaj strokovnjaki iz Black Cube ,da rešijo pilota ?

• maček 22:11 04.april 2026.

Jebeš enga pilota,saj jih imajo dost.

• Idioti 22:31 04.april 2026.

Srčno želim , da ga prej najdejo Iranci , nasadijo na kolac in spečejo na žaru !

• etvi 14:52 04.april 2026.

Islamistično sodrgo zredirat iz tega sveta.

• mateja04 16:40 04.april 2026.

Tebe in tebi enake...In reče se ZRADIRAT, kreten...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.