POHLEP NIMA MEJA ! Če bi ostala na svojem mestu, bi sedaj imela vse, tako se je šla "vsrat" in izgubila magistrski naslov, denar in PONOS. Vsaka šola nekaj stane !!!
Verjetn je to sam vrh ledene gore in je tistih z nelastnim delom prisluženih diplom, magisterijev v bistvu še več. To je tud problem akademike ker je nelogično da bi bil vsak nadarjen za razne spise, diplome, magisterije..obenem je pa… ...prikaži več dost strokovnjakov ki znajo svoj poklic čist dobro opravljat in to kljub temu, da tega akademskega birokratskega umetništva ne znajo pisat.
in ti to meni, kot zagrizenemu levičarju? Si pa res dvodimenzionalni slaboumnež. Če kritiziram to kvazi ministrico, še ne pomeni, da sem iz druge politične opcije. Življenje v SLO vseeno ni tako bipolarno in enostavno, kot si ti predstavljaš.
POHLEP NIMA MEJA ! Če bi ostala na svojem mestu, bi sedaj imela vse, tako se je šla "vsrat" in izgubila magistrski naslov, denar in PONOS. Vsaka šola nekaj stane !!!
Verjetn je to sam vrh ledene gore in je tistih z nelastnim delom prisluženih diplom, magisterijev v bistvu še več. To je tud problem akademike ker je nelogično da bi bil vsak nadarjen za razne spise, diplome, magisterije..obenem je pa… ...prikaži več dost strokovnjakov ki znajo svoj poklic čist dobro opravljat in to kljub temu, da tega akademskega birokratskega umetništva ne znajo pisat.
EDINO PRAVILNO.. PREDLAGAM, DA SE PREVERIJO DIPLOME POSLANCA BREZNIKA, KI SE HVALI, DA IMA DVE EVROPSKE DIPLOME??????
Temu tvojemu ljubljenčku ne pomagajo nobene diplome. On in Pojbič sta navadno - naravnatelebana
Prej ga je še imela. Zdaj pa nič več !
o kakšnih ljubljenčkih pa ti blebetaš? Da me nisi s kom zamenjal......
ja s pederi iz SSDSS a
in ti to meni, kot zagrizenemu levičarju? Si pa res dvodimenzionalni slaboumnež. Če kritiziram to kvazi ministrico, še ne pomeni, da sem iz druge politične opcije. Življenje v SLO vseeno ni tako bipolarno in enostavno, kot si ti predstavljaš.
Ponosa ni mogla izgubiti, ker ga očitno že pred tem ni imela! Ponosen človek se ne bi šel goljufa!!!
.spet mivka. eni izpostavljeni vzeli. kaj pa vsej množici ostalih ?. / dvomim , da ni nikogar več, ki ni plonkal . po predpisih
Ne Jaki, nimam diplome o končani visoki šoli. Sem ponosen delavec s končano poklicno šolo in zdaj se javno opravičujem g Skeptiku.
ti očitno nimaš nobene, ker bi sicer poznal dvojino: dve evropski diplomi ;)
Sedaj mora samo še vrniti ves neupravičeno dobljen denar
Ponos ni izgubila. Če bi ga imela, tega se ne bi šla.