Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste,
sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Treba je narediti red,najbolje vse skupaj prepovedat,če se kdo hoče kopat, naj plača v zato namenjeni coni.Najbolje bi sicer bilo da ne hodimo na bled,ker jezero umira ker lulamo v vodo.Sicer zdaj bo obvoznica,bo jezero bolj čisto.Takole nekako so šle… ...prikaži več razprave,gredo in bodo šle še naprej na tem koncu.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Tako, da se pasjelubce izžene pri namakanju njihovih ljubljenčkov...
Treba je narediti red,najbolje vse skupaj prepovedat,če se kdo hoče kopat, naj plača v zato namenjeni coni.Najbolje bi sicer bilo da ne hodimo na bled,ker jezero umira ker lulamo v vodo.Sicer zdaj bo obvoznica,bo jezero bolj čisto.Takole nekako so šle… ...prikaži več razprave,gredo in bodo šle še naprej na tem koncu.