Izvolila ga je večina pa jim je obrnil hrbet zato bo odstopil. 😒 Nekateri vodilni politiki pa se delajo pomembne 😩 in še kar vztrajajo in to je za Slovenijo slabo. 🤐
Res si revćki ti mali podjetniki, Ko se pa golazen vozi v ne vem kakšnih avtomobilih in imajo hiše na račun zaposlenih, je pa vse v redu. Pač golazen, katerim je treba odsekati glave
Pa dej se zberi malo ... ali pa tudi ti igraš ... Drugo je, da ti že od samega začetka hvališ vlado, ne pa šele od poroke naprej .. to tebi ni nič čudno .. In kdo še od gospodarstvenikov… ...prikaži več hvali to vlado .. !!??
Pač mu je bilo jasno povedano, če nas ne boš hvalil, .. ne boš dobil tudi ti romunskega računa ... !!!
Jaz se pa strinjam, da je ta vlada za podjetnike naredila več kot vse prejšnje. Treba pa je zapisati do konca: naredila je VEČ SLABEGA!
Nekdaj se mi je zdel "sposoben" mož, vreden lastništva onega stadiona, a to sinoči je izgledalo jako čudno....
Joc skopli si jamo in se zasuj da svet nikoli več ne sliši za tebe, kaj bolj podlega nisi mogel narest kot si.
Izvolila ga je večina pa jim je obrnil hrbet zato bo odstopil. 😒 Nekateri vodilni politiki pa se delajo pomembne 😩 in še kar vztrajajo in to je za Slovenijo slabo. 🤐
Vse kar se levičarji lotijo propade.Jaz predlagam Goloba za novega predsednika tega društva😁
Iščеš dekle za eno noč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun
Lahko prevzame vodenje podjetniškega foruma Levice in naredi še več za podjetnike.
Pečečnik miško, odstopi.
Res si revćki ti mali podjetniki, Ko se pa golazen vozi v ne vem kakšnih avtomobilih in imajo hiše na račun zaposlenih, je pa vse v redu. Pač golazen, katerim je treba odsekati glave
sem se že mislil vpisati v klub pa se ne bom ker od predsednika pričakujem da je visok vitek in pameten
clovek je pohvalil en ukrep vlade ne vlado. desnicarji ste polpismeni. joc je bil samosvoj in ostal bo. Ni moj cup of tea, ampak je pa karakter.
Kaj pričakovat od polpismenega podjetnika, ki je obogatel po naključju.
Lahko da res po naključju, nekateri pa ves čas kradeji 'po naključju'.
Ko nekdo pove resnico, da ni vse tko crno kot sds zeli prikazat, pa dejmo udrihat po njemu! Ah desnicarji v vsem svojem sijaju!
Pa dej se zberi malo ... ali pa tudi ti igraš ... Drugo je, da ti že od samega začetka hvališ vlado, ne pa šele od poroke naprej .. to tebi ni nič čudno .. In kdo še od gospodarstvenikov… ...prikaži več hvali to vlado .. !!??