Šarec, se še spomniš, ko si dejal,da v tvoji vladi ne bo tistih, ki so imeli priložnost, pa je niso izkoristili. Torej - ekipa ministrov bo najbrž "neomadeževana", kajne?
Kaj ne veš, da je Šarec komik, ki vedno govori eno dela pa drugo. Slovence je kar dobro okrog prinesel!!!
Šarec dojema to vlado enako kot nastop na eni gorenski vaški veselici.
Odslej bo v sloveniji šlo še samo navzdol ...... ubogi narod slovenske ovce....
Kakšna sreča za nas bi bila, če bi imeli vlado domoljuba Orbana, ki zna ščititi svoj nard, ki ga tudi ima rad!!!!!
Imamo Janeza, ki je DOMOLJUBNO, samo tega levičarji ne dovolijo.!!!
Super, lepše ne more BITI. FINANČNO IN NOTRANJE MINISTRSTVO, v roke komedijant. 😖😖😖
mi se res ne bomo nikoli rešli tega erjavca
Cerar je padel na prvi poljub in otipavanje zadnjice zmedenega pijančka in senilnega starčka Junckerja ! To je EVROPA ,ki propada .
Noben pameten državljan ne verjame, da bo Šarec resnično vodil 13. vlado.
Očitno bi komentatorji pred mano raje imeli vlado I.J.J. po vzoru Orbana .
Ne ne raje bi Kućana, saj je še možno iti malo NAVZDOL.!!!
Za časa Kučana nisi bil lačen !
Cerarju zamerim samo to, da v svojem mandatu ni deportiral Šiptarja Janšo in njegovo ušivo bando nazaj na Kosovo!
Sem slišal od bivše poslanke, da se pripravlja gonja proti Janezu, kar se bo končalo z zaporom in izgubo poslanskega SEDEŽA.!!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Šarec, se še spomniš, ko si dejal,da v tvoji vladi ne bo tistih, ki so imeli priložnost, pa je niso izkoristili. Torej - ekipa ministrov bo najbrž "neomadeževana", kajne?
Kaj ne veš, da je Šarec komik, ki vedno govori eno dela pa drugo. Slovence je kar dobro okrog prinesel!!!
Šarec dojema to vlado enako kot nastop na eni gorenski vaški veselici.
Odslej bo v sloveniji šlo še samo navzdol ...... ubogi narod slovenske ovce....
Kakšna sreča za nas bi bila, če bi imeli vlado domoljuba Orbana, ki zna ščititi svoj nard, ki ga tudi ima rad!!!!!
Imamo Janeza, ki je DOMOLJUBNO, samo tega levičarji ne dovolijo.!!!
Super, lepše ne more BITI. FINANČNO IN NOTRANJE MINISTRSTVO, v roke komedijant. 😖😖😖
mi se res ne bomo nikoli rešli tega erjavca
Cerar je padel na prvi poljub in otipavanje zadnjice zmedenega pijančka in senilnega starčka Junckerja ! To je EVROPA ,ki propada .
Noben pameten državljan ne verjame, da bo Šarec resnično vodil 13. vlado.
Očitno bi komentatorji pred mano raje imeli vlado I.J.J. po vzoru Orbana .
Ne ne raje bi Kućana, saj je še možno iti malo NAVZDOL.!!!
Za časa Kučana nisi bil lačen !
Cerarju zamerim samo to, da v svojem mandatu ni deportiral Šiptarja Janšo in njegovo ušivo bando nazaj na Kosovo!
Sem slišal od bivše poslanke, da se pripravlja gonja proti Janezu, kar se bo končalo z zaporom in izgubo poslanskega SEDEŽA.!!!