Slovenija
15 ogledov

Bo DeSUS v torek odšel iz koalicije?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 13:36 03.februar 2013.

    Edini, ki je zaenkrat pokazal jajca je Virant. Mislim, da je sicer več pridobil, kot izgubil. Še vedno pa mu ne pozabim, da je bil skupaj s SLS glavni akter ukradenih volitev. Glavni krivec za zgodovinsko krajo pa - glej ...prikaži več glej - sedanji predsednik države.

  • mph 15:28 03.februar 2013.

    spet je izginil del komentarja, bi lahko že enkrat vsaj opozorili posterja:.... na suho, ... da ga povsem razumem, ko je po vsem skupaj ugotovil, kako je umazana politika in da ti sogovornik govori v obraz eno, za ...prikaži več hrbtom pa drugo.Virant pa priznam, mi je pa še vedno neznanka.

  • Avatar roksa
    roksa 12:56 03.februar 2013.

    Toti Čarli je prava ovca!!!!Bi seksal ampak ga nebi imel notri!!!!!Brezupni primer!!!!!

  • ennanova 14:33 03.februar 2013.

    Pedro Opeka kot božji upornik združuje SlovenceO gospodu Opeki, združevanju Slovencev in komunizmu.http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/768-pedro-opeka-kot-bozji-upornik-zdruzuje-slovence

  • Stolp 14:26 03.februar 2013.

    Prvi ki je začel rušiti vlado je Virant!Pridobil je morda kako nagrado murgeljskega Dona, je pa mnogo izgubil, vsaj sodeč po zadnjih dveh anketah. Ankete pred odhodom so mu še napovedovale 6-7% sedaj pa ima nekje 2-3%. Tudi ...prikaži več največji slepci so ga dokončno razkrinkali.Ukradene volitve? Če to misliš nastop Janšve vlade, je bil os skupaj z DESUS, kvečjemu akter. Oba dva sta se najprej slinila k Zokiju, ko sta videla, da niti vlade ni sposoben sestaviti, sta pač šla k Janši.In zakaj Pahor glavni krivec? Saj so njega rušili(kdorkoli že, levi ali desni)?

  • mph 15:27 03.februar 2013.

    Khm... se pretvarjaš ali res ne veš, kaj se je zgodilo? Pahor bi po programu bil lahko zelo kompatibilen z Jankovičem, pa je cel čas cincal mincal, pa lahko smo tudi v opoziciji, pa bi, pa ne bi, ... da ...prikaži več so bili zgroženi v njegovi lastni stranki. Ni jim bilo jasno, kaj se dogaja in so ga zgroženo opozarjali, kaj se gre. Vemo, Janša je nek nenavaden vsadek v njegovi glavi, od zmeraj politični antagonist, pa vendar je nekako patološko odvisen od njega, rabi njegovo potrjevanje. Če se spomniš, ko je nastopil vlado, je koketiral bolj z njim in poskušal "sodelovati" kot pa s strankami lastne koalicije. Podobno vlogo je odigral Erjavec, ko je najprej izgledalo, da si hoče samo utrditi pozicijo, prej ali slej pa je postalo jasno, da je šlo za tihi dogovor z Janšo, morda še pred volitvami. Enako jasno SLS in Virant, kjer pa je bilo več ali manj sicer že jasno, da so njegovi sluge, čeprav so hoteli ustvariti vtis pokončnosti in načelnosti. Jankoviča so, po domače povedano, na suho, ... da ga pov

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.