Svet
19 ogledov

Bo Izrael napadel Iran še pred novembrom?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ducati 18:25 11.avgust 2012.

    pod tole se pa podpišem, ampak ja.....ZDA imajo zadaj

  • KOJAK 18:14 11.avgust 2012.

    Upam da napadete sami in da na koncu IZGUBITE, bomo imel vsaj mir pred vami.

  • allstarr111 18:19 11.avgust 2012.

    To da bi jih USA pustila na cedilu se ne more zgoditi.

  • ghz891 14:21 12.avgust 2012.

    Poglej lestvico najbogatejših ljudi na forbes.com Glede na populacijo jih je morda kar veliko, ampak nikakor pa ne predstavljajo neke globalne supersile. Vsi bankirji pa prav tako niso židje. Drznem te da mi dokažeš svoje trditve z neposredni empiričnimi podatki.

  • mirko 23:59 11.avgust 2012.

    To je res. Tudi lastniki največjih bank v ZDA so židje. Pravzaprav imajo židje v rokah cel monetarni sistem v ZDA in seveda posledično vplivajo na tokove svetovnega kapitala. Izrael je država, ki je umetno nastala po drugi svetovni vojni, ...prikaži več, kot oporišče za kontrolo nafte na bližnjem vzhodu. Židje so imeli kontrolo nad financami v ZDA že pred Hitlerjevim holokavstom. Židje so torej narod, ki vodi svetovno politiko, vendar vse skupaj to počnejo iz ozadja preko političnih figur. Z bogastvom se da naredit vse in ni važno v kaki obliki je to bogastvo, ali je to denar (banke), plemenite kovine,... židje pa imajo vse to, edino nafte nimajo in to jih najbolj jebe. Prav zato pa delajo pizdarije po bližnjem vzhodu.

  • ghz891 14:18 12.avgust 2012.

    Mogoče se jim bolj splača počakati da bo nov predsednik izvoljen? Če bo Mitt Romney potem se lahko pričakuje veliko večje sodelovanje. Verjetno nebo dolga vojna - dvomim da so jo Izraelci sploh sposobni izpeljat in vzdrževat, ampak samo kirurški ...prikaži več vojaški napad podoben napadu na Irak. Torej se jim v vsakem primeru bolj splača počakati do izvolitve novega predsednika, edino če potrebujejo dolgoročno podporo, ampak potem to nima zveze le z napadom?

  • allstarr111 19:55 11.avgust 2012.

    V bistvu niti nimajo ZDA zadaj, ampak oni so ZDA, v bistvu vse kar kaj velja v ZDA imajo v lasti Židje, obvladujejo borze, banke, komplet trg zlata in ostalh žlahtnih kovin, celoten -svetovni- trg z diamanti, čeprav jim Južna ...prikaži veča Afrika in Nizozemci na področju zlata in diamantov konkurirajo, ampak tudi tam so Židje lastniki največjih rudnikov, recimo poglej kdo je glavni v De Beers, uglavnem ne moreš prdnit če se baviš s tem brez da si po neki liniji odvisen od Židov. Pač tako je in ne bo se spremenilo, vsaj še nekaj časa ne.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.