Jankovič je najbolj nespoštljiv župan do občanov. Žali, ponižuje, je nespoštljiv, zato ker je on kao Jankovič in on si lohk dovoli vse. Tisti keri ga hvalite pejte z njim v Srbijo pa plačajte njegove pufe pa njegova dejanja in… ...prikaži več početja, pa za oba sinova, ker se dela norca iz ljudi, z svojimi dejanji in početjem. Seveda da je naredu, pokradu pa tudi, uslužbencem je zmanjšal plače za 20%, zamaknil jim izplačila plače, da bo lohk kredite odplačal. Sej so njegovi uslužbenci tko ali tko nesposobni.
da tega Jankovica ujamejo na prisluhe, kjer zahteva spolne usluge za ureditev službe in ta tip še pol trdi da to ni res... v neki normalni državi ne sam da bi v isti sekundi letel z vseh funkcij, pristal bi… ...prikaži veči poleg tega še v zaporu, pri nas pa nikom ništa...in to je sam eno od njegovih neštetih kaznivih dejanj...kdor to podpira, spada na Balkan in ne v Evropo.
Za Ljubljančane z gotovostjo lahko zatrdim, da Zokija ne damo!!!
jaz sem rojen Ljubljančan in ti zagotavljam, da to tut slučajno ne drži...Jankovica podpirajo samo čefurji in komunjare, to je jasno.
bljitva potem pa ne vem kakšen folk imaš okoli sebe. Morda bi rajši koga iz SDS?
Bilokaj,samo ne tega lopovskega smrada in njegove gnile družine.
Takega župana dolgo ne boste več imeli. kakor koli, iz Ljubljane je naredil prepoznavno mesto in zaželeno turistično destinacijo.
Neverjetna dvoličnost levakov, ko gre za njihove. Še ti mehičanka se poberi z njim v beograd. Takih ne rabimo pri nas.
Ni problema naj uživa naj gre pa vse svoje si tudi lahko zraven vzame. Bomo vsi veseli, samo jih je toliko da bo občina razlika.
Janković ima v Ljubljani dosmrtno podporo. Edini, ki bi lahko zamenjal Jankovića je podžupan Čerin.
Ljubljano je veliko porihtal,zdaj naj pa še beograd,
Jankovič je najbolj nespoštljiv župan do občanov. Žali, ponižuje, je nespoštljiv, zato ker je on kao Jankovič in on si lohk dovoli vse. Tisti keri ga hvalite pejte z njim v Srbijo pa plačajte njegove pufe pa njegova dejanja in… ...prikaži več početja, pa za oba sinova, ker se dela norca iz ljudi, z svojimi dejanji in početjem. Seveda da je naredu, pokradu pa tudi, uslužbencem je zmanjšal plače za 20%, zamaknil jim izplačila plače, da bo lohk kredite odplačal. Sej so njegovi uslužbenci tko ali tko nesposobni.
Jankovic je navaden kriminalec in spolni prestopnik....čimprej naj gre nazaj domov, bo za vse boljše...
Ljubljana je izropana, na vrsti je Beograd!
Lopov,patološki lažnivec in spolni iztirjenec... .Naj spoka in še prej vrne vsaj 45 mio od ljudstva nakradenega denarja.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
jaz sem mu pripravljen plačat karto za avtobus, da gre za vedno iz Slovenije.
da tega Jankovica ujamejo na prisluhe, kjer zahteva spolne usluge za ureditev službe in ta tip še pol trdi da to ni res... v neki normalni državi ne sam da bi v isti sekundi letel z vseh funkcij, pristal bi… ...prikaži veči poleg tega še v zaporu, pri nas pa nikom ništa...in to je sam eno od njegovih neštetih kaznivih dejanj...kdor to podpira, spada na Balkan in ne v Evropo.