Je bolj zate problem, bebo..Boš izbiral možnost med MS ali Jernej65. Morda še kaj pod, blagovno znamko sektaškega aktivizma. Btw. še vedno jemlješ Aspirin 100 protekt, da te nebi bolezen trefila..?
Enderčič si obseden s tem cepivom. Še čez 50 let bi nabijal v prazno, če bi te Matilda pustila pri miru. Sploh ni naveden vzrok smrti, ti pa kar nabijaš v tri dni, kot eno tele.
Čoban umsko podhranjen, velik zagovornik vojnega zločinca Putina. Upam, da ti vsaj kaj plačajo za tvojo propagando? Če ne, si še večja budala kot sem mislil. Ti budala stara bi se še tepel? Še lahko sploh roko dvigneš?
Bolnik umsko prizadet, ne prdi in se malo sprehodi, prebava ti bo hvaležna. Če, pa res imaš takšno željo za spopad pa pridi na Štajersko, da vidimo kako bo starček kakal v hlače.
Čoban, ki potpira vojnega zločinca, ki je pobil 1 milj. lastnih vojakov, približno toliko tudi ukrajinskih, pobil množico otrok, starih, invalidov, razselil 8 mil Ukrajincev, porušil polovico države, takšen človek, ki to podpira zame ni človek temveč pošast. Ti ne… ...prikaži več privoščim, da se tvojim zgodi to kar se dogaja Ukrajincem.
model se je pospravu skor 2 mesca nazaj...pa oddajo se vedno predvajajo! Sej drgac je pa tko ze 4 leta posneta tko da nic ne spremeni!
Seveda ne bodo saj, kot je rekla ful znana slovenka: De šou mast go...
Predlagam črni ekran, obliž za OLED zaslone ;-)
Ukinite balkansko sranje po imenu pop tv.
Jaz sem takoj ZA..Tudi na referendumu, če bi ga izglasovali.
Ender, če bi to balkansko sranje, ki se imenuje POPTV ukinili, tvoj levuharski pajac Golob, nikoli več ne bi videl parlamenta.
Žal mi je človeka,pa vendar, kdo za hudiča je bil to, da o njemu pišete cele hvalospeve???!!!
Kaj je bil na statistiki presežka umrlih zaradi kovid cepljenja..
Da ne boš kmalu tudi ti bedak v statistiki umrlih zaradi covida, bebo.
Je bolj zate problem, bebo..Boš izbiral možnost med MS ali Jernej65. Morda še kaj pod, blagovno znamko sektaškega aktivizma. Btw. še vedno jemlješ Aspirin 100 protekt, da te nebi bolezen trefila..?
Ender, si pač neumen in nerazgledan prišlek iz Balkana.
Enderčič si obseden s tem cepivom. Še čez 50 let bi nabijal v prazno, če bi te Matilda pustila pri miru. Sploh ni naveden vzrok smrti, ti pa kar nabijaš v tri dni, kot eno tele.
Ej vidva retardirana norca, še nista na fronti v prvi bojni liniji, pičkice!!!!
Slayer, dobro je popušil tvoj veliki vodja Miloševič, enako čaka tvojega idola Putina.
Kaj pičkica retardirana, še 1x,sem rojen Slovenec,če bi pa rad okusil mojo desno macolo in levo kladivo,pa kar povej kje in kdaj!!!
Čoban umsko podhranjen, velik zagovornik vojnega zločinca Putina. Upam, da ti vsaj kaj plačajo za tvojo propagando? Če ne, si še večja budala kot sem mislil. Ti budala stara bi se še tepel? Še lahko sploh roko dvigneš?
Samo z levo roko,bom fer do hendikepiranega retarda kot si ti!!!
Bolnik umsko prizadet, ne prdi in se malo sprehodi, prebava ti bo hvaležna. Če, pa res imaš takšno željo za spopad pa pridi na Štajersko, da vidimo kako bo starček kakal v hlače.
Posral se boš, pičkica,raje še kakšnega zraven pripelji,da ne bom v prazno mahal!!!
Ti bodo kolki vzdržali, čoban levuharski?
Ajde pičkica, še vedno si na maminih seskih!!!
Čoban, ki potpira vojnega zločinca, ki je pobil 1 milj. lastnih vojakov, približno toliko tudi ukrajinskih, pobil množico otrok, starih, invalidov, razselil 8 mil Ukrajincev, porušil polovico države, takšen človek, ki to podpira zame ni človek temveč pošast. Ti ne… ...prikaži več privoščim, da se tvojim zgodi to kar se dogaja Ukrajincem.
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/kako-smo-svi-bili-glupi-genijalna-povijest-znanstvenog-konsenzusa-o-cjepivima-i-autizmu.html!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xPRvLYHKD-I&list=RDECXg-a7XZQI&index=8