Slovenija
0 ogledov

Bo SDS pogorela še na županskih volitvah?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mrki 11:34 05.december 2011.

Sicer pa velecenjeni Borut Hočevar - pogorele bodo ljubljanske inance in z njimi ljubljančani. Prva lastovka je že tu 50% mestnega prometa - BRAVO - za vaše lucidne prispevke !

• timslum 12:31 05.december 2011.

Hja, zdaj bo pa novinarjem res trda predla, ko ne bodo več mogli pluvati po SDS.

• hubertfast 12:07 06.december 2011.

A bo Janša zdaj odstopil, ker je stranka že drugič zapored izgubila volitve po njegovi krivdi?

• Tupamaros 13:07 07.december 2011.

Na pogorišču države in MOL tudi SDS ne more pogoreti. Neron je za petje med požigom že angažiral Danielo.

• tralala 12:57 05.december 2011.

ta lastovka je bila znana še preden se je Srbin odločil za kandidaturo, zato ne blejaj, ovca postrižena.

• Žurnalček 13:47 05.december 2011.

Imaš ti svoje mesto in svojega župana, pa se tam politično angažiraj. Vsak LJ je zadolžen za 700€ , kar LJ prinese 10.mesto v državi. Bi bil tako dober in pošten , da nam napišeš imena 9-etih SLO mest , ...prikaži več ki so bolj zadolžena od LJ.

• Žurnalček 13:53 05.december 2011.

Še enkrat vtikaj se v svoje mesto.Če sem na borzah izgubil na suho 10.000 € , pa zato nisem nič dobil, sem z veseljem poravnati svoj delež dolga LJ , ker sem za tako mali denar dobil NAJLEPŠEMESTO NA SVETU ...prikaži več . Pridi v LJ pa te bo zvil. Pa ne glej v dno kozarca, ampak v pobarvane fasade prelepih zgradb, rivjero, poglej ljudi ki se sprehajajo po LJ , lahko pa tudi kakšnega Japonca vprašaš za mnenje, če mojemu ne verjameš.

• mrki 11:31 05.december 2011.

Hočevar, dejte se hecat , le kdo je pa tako blesav da bi šel "kidat" pufe za Zokijem , kar nal levaki to počno - bomo videli kako se bodo obnesli - kar so skuhali naj še pojedo !?

• Žurnalček 02:19 06.december 2011.

Borut Hočevar . Pa ne ga biksat z tako abotnim naslovom . Meni sploh jasno ni ,kaj si hotel z naslovom povedati. LJ je volila ZJ z absolutnim volilnim rezultatom 51% oz. 70 % vseh glasov. Kje ti tu vidiš ...prikaži večdiš karkoli ,kamor bi se lahko umestila kakršnja koli stranka in ki bi z ostankom glasov pomenila kaj več kot piškav oreh.

• Žurnalček 13:44 05.december 2011.

LJ ima še dva podžupana, ki sta popolnoma dovolj da do rednih županskih volitev ni potrebno izvesti nadomestnih. Zakaj bi metali denar skozi okno, saj se ve , da kdorkoli bi bil izvoljen , bo delal po komandi ZJ. Če ...prikaži večČe želite privarčevati denar, lahko koptirate tudi rezultate državnih volitev na nivo mestnih. Dobil je 70% , kar je v absolutnem znesku 50%. Mogoče komu to ni dovolj jasno ! Tudi po ZJ ZJ.

• Darko 11:58 06.december 2011.

Pogoreli ste vi v vaši silni želji po ukinitvi SDS. Verjemite, da nas taki kretenizmi samo še bolj krepijo. Hočevar pojdite po jogurt in se fino poserjite vam bo lažje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.