Druga melanija,le da ona ni znana,bo pa še, po ločitvi
bo vsaj lepo preživnino kasirala čez kratek čas
Bolj bo že podoben dedku..
Pri 52 letih pa res ni problem postati oče , če je z zdravjem tako kot mora biti. Mu želim , da se mu ta želja uresniči.
Ko bo pa otrok doštudiral bo pa 75 uh..otroci se počutijo nelagodno ob tako starih starših.
Ne hčere ne sina po meni ne bo zadost sem porivu pa noter ni šlo (Vodnik)
Pevec, mi ga p9slušajo punčke in samske. Sicer me pa boli k... Za njega in njo.
Če je Emeršič pri 62ih letih naredil otroka, bo moral tudi Plestenjak pri 52ih. Pri 62ih jih bo imel že verjetno 3, tako kot Emeršič :)
Ah dajte no, saj je vsem vse jasno !
Kaj bo dedi pri 52 otroke štepal
A Emeršič pri 62 pa lahko? Pač pradedki.
Noben ne pravi, da jih ne sme ali ne more. Bo pa hecno gledat plastelinkota, kako bo pri 60-ih s svojim kratkohlacnikom žogo brcal ipd. No, če bo vzel Gams....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Druga melanija,le da ona ni znana,bo pa še, po ločitvi
bo vsaj lepo preživnino kasirala čez kratek čas
Bolj bo že podoben dedku..
Pri 52 letih pa res ni problem postati oče , če je z zdravjem tako kot mora biti. Mu želim , da se mu ta želja uresniči.
Ko bo pa otrok doštudiral bo pa 75 uh..otroci se počutijo nelagodno ob tako starih starših.
Ne hčere ne sina po meni ne bo zadost sem porivu pa noter ni šlo (Vodnik)
Pevec, mi ga p9slušajo punčke in samske. Sicer me pa boli k... Za njega in njo.
Če je Emeršič pri 62ih letih naredil otroka, bo moral tudi Plestenjak pri 52ih. Pri 62ih jih bo imel že verjetno 3, tako kot Emeršič :)
Ah dajte no, saj je vsem vse jasno !
Kaj bo dedi pri 52 otroke štepal
A Emeršič pri 62 pa lahko? Pač pradedki.
Noben ne pravi, da jih ne sme ali ne more. Bo pa hecno gledat plastelinkota, kako bo pri 60-ih s svojim kratkohlacnikom žogo brcal ipd. No, če bo vzel Gams....