Kaj delate cirkus on je že povedal svoje proti koncu je postal celo malo nesramen do ljudi tako da ga jaz osebno nebom nič pogrešal.
A služben avto ostane ? V bistvu naj ga kar popoka sabo, samo da se ne vrne nekako nazaj na RTV korito :)
[ Slavko Bobovnik zadnjič vodi odmeve ] Končno.
Njegove arogance ne bom pogresal, kar naj gre.
Še Igor Bergant naj gre. Bil je dober športni novinar, zdaj pa je nula. Sploh mu ne "paše” komentirat novice.
Govori z zaprtimi usti, kot Saša Udovič. Kdo njega pripelje na TV, ne vem. Verjetno kakšna žlahta.
Nebom ga pogrešal.
Vsekakor boljši od rdečega Berganta.
Oba sta tako rdeča, da se sploh ne zazna odtenka....
Legenda vseh legend,zsl mi je ,da je prisel cas slovesa. Srecno Slavko👍👍👍
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kaj delate cirkus on je že povedal svoje proti koncu je postal celo malo nesramen do ljudi tako da ga jaz osebno nebom nič pogrešal.
A služben avto ostane ? V bistvu naj ga kar popoka sabo, samo da se ne vrne nekako nazaj na RTV korito :)
[ Slavko Bobovnik zadnjič vodi odmeve ] Končno.
Njegove arogance ne bom pogresal, kar naj gre.
Še Igor Bergant naj gre. Bil je dober športni novinar, zdaj pa je nula. Sploh mu ne "paše” komentirat novice.
Govori z zaprtimi usti, kot Saša Udovič. Kdo njega pripelje na TV, ne vem. Verjetno kakšna žlahta.
Nebom ga pogrešal.
Vsekakor boljši od rdečega Berganta.
Oba sta tako rdeča, da se sploh ne zazna odtenka....
Legenda vseh legend,zsl mi je ,da je prisel cas slovesa. Srecno Slavko👍👍👍