Slovenija
52 ogledov

Bodo referendum zavrnili že poslanci?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kranjica 16:32 15.marec 2015.

    Morda res ni potrebe po referendumu, toda povej, zakaj je bilo treba pod nujno spreminjati zakon? In zakaj v javnosti izjave, da večina ne more in ne sme odločati o manjšini? A obratno pa je prav in pravično? Če je ...prikaži veče tako, zakaj pa se potem v parlamentu in kjerkoli se pač o nečem glasuje, sprejme tisto, kar potrdi večina?

  • puksicd 17:50 15.marec 2015.

    Gnusobe cerkveno SDS-istične" Pa kaj je s tem rumenomodroplavutim folkom z zadahom po spovednici? Vemo, da so to skrajno neinteligentni ljudje, ampak vseeno ... Fak!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:32 15.marec 2015.

    ja tko k se je včasih reševal problem "meje"...pač vedno bo neki sam z glavnimi problemi se ne bo noben tako zavzeto ukvarjal. Potrpežljivost je taktika politike da nasedemo praznim obljubam.

  • ecco 12:38 15.marec 2015.

    Ta referendum je potrebno prepovedati! Ni nobene potrebe po njem!

  • umetnik123 13:10 15.marec 2015.

    Če RKC ob podpori SDS-a, NSi-ja, Primca in podobnih vztraja pri referendumu, potem bi morali zanj pridobiti tudi denar za plačilo stroškov, kar pa glede na finančne manipulacije predsednika SDS-a in RKC-ja ne bo pretežko ! Sestrične uredijo vse !!!!!

  • mph 14:46 15.marec 2015.

    Tvoji somišljeniki so v III. rajhu imeli dobro izdelan načrt, pa jim na koncu le ni uspel. Razen s homoseksualci (ki so jih sicer imeli nadpovprečno v svojih vrstah, kar verjetno velja tudi zdaj s temi novodobnimi somišljeniki enega malarja ...prikaži več iz zgodovine) so imeli na isti bazi še plane z Romi, Židi, ... pa jasno z nami, manjvrednimi Slovani.

  • dragec 07:20 16.marec 2015.

    Tako je, naj živijo pederi in lejzbike

  • asmas 15:29 15.marec 2015.

    nikakor ne.če so zbrali 80 tisoč in več podpisov to nekaj pomeni.In 80.000 proti 90 -tim "izbrancem" je zelooo velika cifra.Ni pa problem v istospolni usmerjenosti.Naši snovalci zakona vedno predlagajo zakon v "paketu".zakaj pa niso pripravili zakona da se lahko ...prikaži več poročijo in te stvari otrok pa ne morejo posvojit????????????naj napišejo "imate vse pravice kot ostali pari"otroke pa si naredite sami posvojit jih pač ne boste mogli"Nihče se nebi "bunil" proti takemu zakonu.tudi pred leti so prav tako poskušali "uturit "zakon o istospolnih zvezah s tem da se jim omogoči biomedicinska pomoč.In zatadi predloga takega zakona so ispadli vsi pari,ki ne morejo imeti otrok

  • macola 15:42 15.marec 2015.

    Si mal pomešal zadeve, a ne. Ta "problem" je videla ZL...oni so vložili predlog po hitrem postopku in očitno ne vidijo pravih problemov v tej državi. In isti osebki, bodo prej urejali pravice romov kot pa nas "navadnih" davkoplačevalcev! Katera ...prikaži več oblast je "povzdigovala" in reklamirala Strojanove....desna??? Si mal pozabil? Ministico Kopačko vprašaj kako bi rešila "problem" romov.... Reakcija RKC in desnih strank je samo reakcija na hitro reševanje nepomembnih problemov, ki jih vidijo levaki!

  • puksicd 17:54 15.marec 2015.

    80-tisoč ljudi predstavljajo dementni impotentni slaboumni in praznoglavi starčki ter njihove ovenele družice, ki jih je v "kr neke" podpise prisilila nagnusna crkva. Zato je treba prepovedati ta referendum, ker ni zdravo razumski, ampak izsiljen s strani crkve, katere pristaši ...prikaži več so v nenormalno velikem odstotku pedofili. In tukaj se postavlja vprašanje - če pedofili posiljujejo otroke, zakaj se potemtakem kao borijo za njihovo zaščito, medtem ko jim predstavljajo največje zlo ... Kajti crkva = zlo.

  • markus 11:56 15.marec 2015.

    S tem se lahko ukvarjajo samo ljudje, s katerimi je nekaj zelo hudo narobe. Pri vseh problemih, ki jih država ima, se nekateri gredo gonje proti homoseksualnim ljudem. Pa kaj so vsi ti na glavo padli, ko so ...prikaži več se rodili? A v tem vidijo problem, da bo imel nekdo drug, ki je ravno tako davkoplačevalec, enake pravice kot oni? Pa kaj si mislijo RKC & Primc & NSI & SDS, da so nadljudje? Prav tako njihovi privrženci? Revščina je vse večja. Tam Romi kradejo, ropajo, stanejo državo še pa še denarja, v blagajno ne prispevajo nič, ker ne delajo, pa se jih ujčka. Aha, saj res. Najbrž zato, ker so imajo tradicionalne družine, kajne, pa četudi ena taka povprečna romska družina stane Slovenijo več kot jurčka na mesec. Ne, to ni težava. Kje pa. Težava so homoseksualci. Upam, da vsaj ena izmed strank SDS ali NSI ne vidi več parlamenta. Potrebno jih je "nagraditi".

  • jankoc 12:12 15.marec 2015.

    Naše probleme bo treba urejat lepo po vrsti.Sedaj se pač rešujejo zahteve toplovodarjev.Potrpljenje prosim!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.