Po mojem bo držalo. Namesto, da bi se bog sicer ukvarjal z milijoni in milijoni otrok, ki vsako leto umrej od lakote in drugega, se moraj ukvarjati s kaznovanjem nogometašev, pomaga ljudem iskati izgubljene ključe od avta ali stanovanja, ...… ...prikaži več in podobno.
Drugače pa noro, noro, ... smo v 2018, nekateri pa imajo v glavah še vedno vsebino iz srednjega veka. Noro.
Neverjetno.Ta pa je res prf.........
Najbolj gnila in izprijena vera,pedofili,spolni odnosi z moskimi in zivalmi,zatiranje zensk,....nekaj povsem normalnega.In nekateri idioti so se vedno slepi.....
Po mojem bo držalo. Namesto, da bi se bog sicer ukvarjal z milijoni in milijoni otrok, ki vsako leto umrej od lakote in drugega, se moraj ukvarjati s kaznovanjem nogometašev, pomaga ljudem iskati izgubljene ključe od avta ali stanovanja, ...… ...prikaži več in podobno. Drugače pa noro, noro, ... smo v 2018, nekateri pa imajo v glavah še vedno vsebino iz srednjega veka. Noro.
Mene pa od vsega najbolj preeneča, da se takšne idiotske novice pojavijo na našem portalu v letu 2018.
Neverjetno.Ta pa je res prf......... Najbolj gnila in izprijena vera,pedofili,spolni odnosi z moskimi in zivalmi,zatiranje zensk,....nekaj povsem normalnega.In nekateri idioti so se vedno slepi.....
Se povsem strinjam. Vsaka religija je gnila, ma trenutno nobena ne prekaša islama in ga verjetno nikoli niti ne bo.