Ta "bivša" Lipicanka" bi morala na dodatno izobraževanje.....miganje z glavo,kriljenje z rokami, zatikanje pri besedovanju...pa res ne pritiče "ministrici"...za kakšno zakotno oštarijo bi jo pa z veseljem sprejeli!!!!!
ja kako je pa to možno, ravno 4.1., bo bo mularija še lepo spala na svojih kavčih, zunaj bo ba naletaval snet ... aja, sej jih bodo atice pa mamice pripeljali ... oni za vse poskrbijo ... mi smo bogata… ...prikaži več deželica ,,, po mojem ne bodo prav veseli, mislim mulci
Beovička s strokovno skupino si sama sebi pljuva v obraz. Najprej govorijo kako je treba ukrepe zaostriti potem pa jih nenadoma sprostijo. Kdo jim še verjame, kdo jim še zaupa.
Dajte že spokajte kufre skupaj z vlado!!!
Ta pa res ni več normalna, naj se odpre ne glede na vse... Po mojem jim epidemija kar ustreza in jo bo treba malo ppdaljšati.
Luksi,saj nikoli ni bila 😂
Ta "bivša" Lipicanka" bi morala na dodatno izobraževanje.....miganje z glavo,kriljenje z rokami, zatikanje pri besedovanju...pa res ne pritiče "ministrici"...za kakšno zakotno oštarijo bi jo pa z veseljem sprejeli!!!!!
ja kako je pa to možno, ravno 4.1., bo bo mularija še lepo spala na svojih kavčih, zunaj bo ba naletaval snet ... aja, sej jih bodo atice pa mamice pripeljali ... oni za vse poskrbijo ... mi smo bogata… ...prikaži več deželica ,,, po mojem ne bodo prav veseli, mislim mulci
Beovička s strokovno skupino si sama sebi pljuva v obraz. Najprej govorijo kako je treba ukrepe zaostriti potem pa jih nenadoma sprostijo. Kdo jim še verjame, kdo jim še zaupa. Dajte že spokajte kufre skupaj z vlado!!!