Svet
5438 ogledov

Po vzoru Hrvatov poziv k bojkotu tudi pri nas

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 19:24 26.januar 2025.

Se strinjam. Samo vnaprej se zmenit tako da bomo imeli spisek kaj bomo kupili v Avstriji ali Italiji...

StarMačk 22:48 26.januar 2025.

Se oproščam za "popolnkan" komentar, ker sem prej oddal svojega predno sem šel brat ostale in vidim, da me je istomišljenik prehitel za cele tri ure...

• SlavkoKrizman 19:53 26.januar 2025.

Ne verjamete? Pojdite pogledat v najbližji mercator, lidl in ostale med "bojkotom"...

• SlavkoKrizman 19:52 26.januar 2025.

Bojkot ja...pri nas tega nebo...nikogar ne briga za druge...vsi misljijo samo nase...sebičnost nikoli nebo pomagala drugemu.,.,zato v Sloveniji NIKOLI nebo nikakršnega bojkota..

• Ender3 21:05 26.januar 2025.

Smo premajhni, razdeljeni, neenotni predvsem pa apatični. Tvoje trditev je zato zelo umestna..

• popokatopetl 22:10 26.januar 2025.

Glede na to da nas brez dvoma lupijo bi se lahko zmenili. Tudi skupaj naredili kakšno akcijo na nivoju EU proti temu da trgovci sistematično bolj lupijo v revnejših državah kot v ta bogatih. Edino kar me pa tu moti ...prikaži več je Resni.ca, imajo pretežno blodne ideje.

StarMačk 22:42 26.januar 2025.

Kje bomo pa mi kupovali na dan bojkota, pr Italijanih al Avstrijcih al kr obojih? Sam vprašam...

• Jernej65 22:49 26.januar 2025.

Pri Hrvatih.

krucefix123 07:52 27.januar 2025.

Kupi od kmeta kar rabiš,moka,meso itd pa sam doma kaj spacat,čist ok in vse domače,trgovine pa ne obiskat nekaj dni pa si zmagal.

• Nevica 04:49 27.januar 2025.

Robert Golob, predsednik vlade, je 24. oktobra 2022 v državnem zboru izjavil: “Čisto za konec glede povišanja prejemkov. Ja, res je, javni sektor je dobil uskladitev z inflacijo, za katero govorimo, da je 10-odstotna, na nivoju 4,5 odstotka. Res je, ...prikaži več tudi upokojenci bodo to dobili. Vprašali ste me, kdaj. V četrtek ta teden." To je bila velika LAŽ in KRAJA, s katero je Golob ogoljufal upokojence. Vsa naslednja povišanja so zato na nižji osnovi. Menda razumete, kako se to pozna v TRGOVINI.

luckyss1 03:58 27.januar 2025.

Bojkot pri nas ne bo uspel, ker lahko uspe le tam kjer jim gre v resnici "za nohte"..To je Hrvaška ali BIH kjer imajo precej nižje dohodke, cene pa višje kot pri nas..Država bi morala (in verjetno tudi bo, ko ...prikaži več bo to potrebno) bolj resno pristopiti h košarici osnovnih živil s trajno nizko ceno. In pri tem poskrbeti, da trgovci tega tako ali drugače ne zaobidejo. Še vedno pa je hrana relativno poceni, če kupuješ osnovne sestavine in sam kuhaš ali pa če doma pridelaš :)

• Nevica 05:03 27.januar 2025.

Tudi pri nas gre za nohte, a pri nas protestirajo samo levičarski plačanci, potem gonijo bicikle in vpijejo kar jim naročijo, ostli pa so bečki konjušari....Očitno so Slovenci brez hrbtenice in se ne postavijo zase. Razen Ruparjevih upokojencev, ki pa ...prikaži več jih mediji načrtno ignorirajo, čeprav jih vedno protestira nekaj tisoč... Slovenski mediji so pokvarjeni načrtno delajo proti lastnemu narodu. Večina širi levičarsko propagando in celo laži v škodo VSEH ljudi.

• Nevica 05:04 27.januar 2025.

Hrana je poceni samo tista, ki je v resnici niŽje kakovosti. Dobro in zdravo NI POCENI.

luckyss1 05:17 27.januar 2025.

Kdor omenja Ruparjeve imbecile v pozitivni luči tudi sam ni "diht"...

karjola 06:15 27.januar 2025.

evropa? ne, hvala

uros8 21:57 26.januar 2025.

Pri nas so cene večine artiklov v živilskih trgovinah nižje kot na Hrvaškem. Zato so Hrvatje protestno kupovali pri nas. Res je, da so tudi v Sloveniji kar visoke cene, zlasti če upoštevamo sedanjost v primerjavi s časom, ko smo ...prikaži več plačevali s Tolarjem. Je pa res že dolgo od tega, Evro smo dobili 2007. leta. Pri nas je nakupovanje za mnoge hobi, ki se mu ne bodo odrekli. Tako, da ne napovedujem odmevnega bojkotiranja trgovcev.

• popokatopetl 22:07 26.januar 2025.

Nižje kot na HR že, ampak višje kot v AT, DE, IT

uros8 23:03 26.januar 2025.

Vsak ima možnost, da kupuje in posledično plačuje DDV tam, kjer mu to bolj ustreza. Sam tudi tankam avto na Hrvaškem ali v Avstriji, kadar imam opravke tam. Pa še kaj zraven kupim, se razume. Ostalo sem pa napisal zgoraj.

• Ender3 21:11 26.januar 2025.

Iluzija je misliti, da bo to oblast čutila..Polne police bodo v breme trgovcev ampak ti se lahko maščujejo s tem, da večine cenejših izdelkov ne bo več na njihovih policah..Jesti in voziti pa bomo pač morali. In v tej igri ...prikaži več zagotovo ne bo zmagovalca.

• Nevica 04:55 27.januar 2025.

Slovenci bi morali protestirati proti vladi in to resno. Žal je tako, da tisti, ki ne morejo kupvati, že sedaj in vsak dan ne kupujejo vsega kar bi rabili. Pa se nihče ne sekira. Zato, ker pod Golobom obstaja sloj, ...prikaži več ki lahko kupuje karkoli in zapravi veliko več kot 1000 EUR za neumnosti. Golob pa zanje zapravlja lep del proračuna. On je človek, ki ustvarja dolgove, ki se sami ne bodo nikoli poplačali.....ker res zapravlja in ne investira.

• Idioti 00:27 27.januar 2025.

Ne ga srat ! Bojkotirati je treba 2 trgovca in to najmanj 1 mesec , vse do tedaj, ko bosta pismeno dokazala . da sta znižala vse cene za 10 %. Ko to naredita , bodo to naredili tudi ostali ...prikaži veči zaradi konkurenčnosti !

• rd2dmk2 22:36 26.januar 2025.

31 bojkot. e tile iz resnice.ce so pokazal da živijo na luni. penzionisti bodo dobili penzijo in se bodo zakadil v čidl, ki ima zadnji dan popust za penzionere. torej bojkot odpade. sem pa za drug bojkot bojkotirajmo plastiko. vsi ...prikaži več ki pridete v trgovine (posebej male privat ) lepo vpršite - dobim popust če plačan z gotovino , tako kot je bilo včasih v času tolarja, ko smo čeke zamenjavali z prvo plastiko. pa takrat je šlo.

• Jako 06:16 27.januar 2025.

rd2dmk2 - čidl?? Če bi imeli penzionisti dovolj, se verjetno ne bi zapodili v "čidl" ampak bi kupovali tam, kot ti....

• rd2dmk2 10:28 27.januar 2025.

se opravičujem - namest čidl je lidl. to pa je kraj kjer mene ne vidijo.

• rd2dmk2 22:47 26.januar 2025.

aja pa tole me mal grize. tolk se tile naši penzioneri pridušajo (no ruparji, korloti in ostali upokojeni) kolk so male penzije. pa je bil zadnjič članek kaj vse penzionisti dobijo zastonj. poleg vseh teh zastonj reči so bili omenjeni ...prikaži več redni popusti pri trgovcih. pa še mnogo toga spregledano. sem našel ponudbo v hotelih, za penzioniste celo leto imajo sobo za 45€ na noč. jest uboga delavsko -proletarska duša pa mora plačat 103€. torej kaj naj? naj bojkotiram hotele al naj grem predčasno v penzijo

• Nevica 04:57 27.januar 2025.

Gre za stvari, ki jih večina ne potrebuje. Moja sosedaj gre vedo peš v všako štacuno, nikoli se nikamor ne pelje...Kolikor vem je pod kaj vse: zgolj prevoz. Če so zelo drage zadeve za upokojence nekoliko cenejše, pa so za ...prikaži več večino še vedno predrage....

• rd2dmk2 10:35 27.januar 2025.

nevica kolk je penzion za 40 let delovne dobe in kolk je neto plača brez dodatka za prevoz na delo in malice za minimalno plačo. in tist ki hodi na delo ima nekatere stoške, ki izhajajo iz tega da mora ...prikaži več vsak dan it na delo. in hecno je da delavec ki dela, zelo teško dobi še dodatno zaposlitev, upokojenc pa lahko poleg pokojnine še dela do 60 ur mesečno. in zaposlen ne more dobit dela da fila police pr "najboljšem sosedeu" medtem ko upokojenc čist kamot.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.