Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
27471 ogledov

Zdaj je jasno, kaj bo po novem z bojlerji

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 18:14 20.november 2024.

Kot da je kdo pri zdravi pameti imel namen upoštevat ta "zakon"... Če jih nebi bilo pri nas za dobit tujina na srečo za nikogar ni pretirano daleč.

• atamama 20:22 20.november 2024.

Se peljem danes mimo ciganskega naselja v Posavju. Vsi kurijo na drva-čigava in kje nabavljena- oblak smoga se vleče v smeri Rake. Se peljem preko vasi pri Dobruški vasi točno vidiš po smogu kdo kje stanuje. In vprašanje za inšpekcije, ...prikaži več kaj ne kontrolirate dimnikov in drv?

• SlavkoKrizman 20:39 20.november 2024.

Bakreni so zaščitena vrsta...oni lahko počnejo kar jim paše, ker je vse v njihovi "kulturi"

Garancija 07:48 21.november 2024.

H ciganom si ne upajo,takoj metak u glavo

• SlavkoKrizman 14:29 21.november 2024.

So odklopili vodo nekaterim...pa je morala bit zraven specialna policija...

• jakec42 16:47 20.november 2024.

Tudi črpalke sanitarne vpode uporabljajo elektriko!

Garancija 07:47 21.november 2024.

Pa toplotne črpalke tudi,in to več kot bojlerji

• sandi76 20:42 20.november 2024.

Obnašajo se kot eni razvajeni otroci. Dajmo sprejet uredbo. Narod se buni. No pol pa ne. Dajmo sprejet eno novo uredbo. Narod pokonci. No pol pa tud to ne !!! Kot nedorasli otroci.

• bobubob 16:58 20.november 2024.

Cel pures3 je ena sama svinjarija oz. nasilje države nad plebsom. Zakaj npr. obvezna rekuperacija? Naj se vsak ogreva po svojih močeh - da le ne smeti okolici. Si bo že vsakdo sam izračunal, ali se mu izplača imeti v ...prikaži večv hiši še en dodaten sistem, ki zahteva projektiranje, instaliranje in vzdrževanje ter seveda - spet elektriko. Da ne omenjam gore predpisov in izračunavanj ceglov, okoljsko neprijaznih in trajnostno nepreverjenih materialov/sistemov, ki jih moraš vgraditi, da si legaliziran....

Garancija 08:29 21.november 2024.

Me pa tale slika popelje v mlada leta,ko je moj oče rekel,da bojler slabo dela,hajd na bicikel,pa v prvi servis kupit nov grelec,spucat bojler vodnega kamna,priključitev in spet je grelo 5 let,ej kje ste zlati časi

• Štrikzajla 08:02 23.november 2024.

Meni se pa to ne zdi slabo. Že pred tem zakonom sem imel namen zamenjati stari bojler z malo toplotno črpalko za sanitarno vodo. Bojler mi namreč pokuri skoraj polovico štroma. Izmerjeno.

• matermila 11:30 21.november 2024.

Tudi če bi obveljala uredba o prepovedi vgradnje novega bojlerja, me zanima, kdo bi mi preprečil, da bi pri sosedih kupil drugega in ga doma inštaliral in to bi naredil mojster brez računa. Razen da bi denar in ddv pustil ...prikaži več pri sosedih in monter nebi plačal davka, ne bi bilo nič drugače kot je bilo.

Garancija 09:13 21.november 2024.

Potrošniki plastenke vržemo v rumeni zabojnik in plačamo položnico komunali za odvoz. V kavcijskemu sistemu bi, če plastenko vrnemo, za to dobili nazaj kavcijo. Denar nazaj dobijo v 14 državah Evropske unije oz. v 16 evropskih državah. S prvim januarjem ...prikaži več ga bodo imeli Avstrijci, ki se pridružujejo našim sosedom Hrvatom in Madžarom.Ajde še beseda o tem

NickMason 20:51 20.november 2024.

Zgradil sem hišo in nisem dal bojlerja,ga je pa žena ,kaj pa zdaj ?

• dare326 22:04 20.november 2024.

Nič, pojdi kolesarit, potem pa če malo pleši.

NickMason 22:06 20.november 2024.

Točno tako,zgodilo se bo NIČ

• mph2 20:51 20.november 2024.

Lepo, desnosučni dežurni komentatorji pa bodo še naprej skrbeli za delanje zgage, ki jo je povzročil dejansko njihov veliki vodja z bojlerji.

Garancija 08:25 21.november 2024.

Dej že nehaj s temi levimi in desnimi,za nas so samo žleht in pridni

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.